Logistica

HelpShip închiriază 5.300 mp în terminalul CTPark Oradea

CTP a închiriat 5.300 mp de depozit la CTPark Oradea Cargo Terminal, parc industrial de pionier al României, cu un terminal aerian de marfă, către HelpShip, un furnizor de top de soluții logistice, parte a euShipments.com.

Această mișcare strategică este un răspuns la cererea tot mai mare de servicii logistice determinată de creșterea rapidă a comerțului electronic în România, a doua cea mai mare piață din Europa Centrală și de Est (CEE).

Locația privilegiată a depozitului în parcul industrial CTPark Oradea Cargo Terminal asigură o conexiune perfectă la rutele cheie de transport, facilitând distribuția rapidă și rentabilă a mărfurilor. Cu centrul său de livrare situat strategic în CTPark Oradea Cargo Terminal, HelpShip realizează livrări în ziua următoare atât în România, cât și în Ungaria, 48 de ore pentru livrările în Bulgaria, Croația, Slovenia, Slovacia și 3 până la 5 zile lucrătoare pentru livrările în restul UE.

Hub-ul logistic Oradea oferă și o conexiune directă către Ruse (Bulgaria), Zagreb (Croația), Senec (Slovacia) și Ljubljana (Slovenia) printr-o rută de transport zilnic.

VEZI ȘI: FM Logistic folosește inteligența artificială pentru a preveni accidentele de muncă

”După un an de succes, HelpShip este încântat să împărtășească creșterea noastră continuă în România. Suntem încântați să anunțăm extinderea operațiunilor noastre cu securizarea unui depozit modern de 5.300 de metri pătrați în Terminalul de Marfă CTPark Oradea. Cu proeminența în creștere a României în sectorul comerțului electronic, rămânem dedicați sprijinirii creșterii comercianților online din regiune. În prezent, procesăm peste 200.000 de comenzi pe lună și ne propunem să depășim pragul de 300.000 de comenzi pe lună până la sfârșitul anului”, a declarat Ștefan Popa, CEO HelpShip.

Terminalul Cargo CTPark Oradea este construit pe un teren de 14,4 hectare și include trei clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de 60.000 mp și numeroase elemente de infrastructură specifice, cum ar fi platforma de parcare a aeronavelor sau calea de rulare care leagă platforma de parcare a aeronavelor de pista aeroportului.

Din aceeași categorie...

Back to top button