Știri

Hiab a lansat noua serie de macarale usoare Seria T

Hiab, parte a grupului Cargotec, a lansat 12 noi modele de macarale pentru sarcini usoare cu tehnologie hibrida avand capacitati cuprinse intre 1.2 si 3.5 tone.

Proiectate pentru a fi montate usor pe camionete si camioane usoare, noi macarale ofera cea mai buna calitate, durabilitate si sunt usor de utilizat, sistemului de control fiind dezvoltat pentru a satisface o gama larga de aplicatii, in special in industria de constructii, constructii civile si energie.

Hiab a lansat noua serie de macarale usoare Seria T

Designul Serie T de macarale a fost actualizat cu cele mai recente tehnologii inovatoare, adaugandu-se caracteristici bazate pe cerintele pietei, cum ar fi „Smart Control”, care permite mai multe miscari de macara efectuate simultan. Sub-cadrul integrat face montarea macaralei pe vehicul mai rapida si usoara, economisindu-se timp si bani de catre client in cadrul procesul de asamblare efectuat de carosier. De asemenea, le ofera posibilitatea de a se adapta mai bine nevoilor specifice.

In plus, sistmeului de operare hibrid, alimentat de baterii care sunt incarcate in timp ce motorul este pornit, este ecologic si genereaza o economie de carburant. Pentru a satisface cererea si disponibilitatea cu timpi scurti de livrare, Hiab a implementat un sistem de banda rapida in moderna fabrica din Stargard.

Pentru mai multe informatii despre noua serie de macarale pentru sarcini usoara puteti contacta Hiarom Invest SRL, unic importator si distribuitor al marcii Hiab in Romania.

Din aceeași categorie...

Back to top button