Știri

Hiab a lansat o nouă gamă de macarale de reciclare și cârlige hidraulice Multilift

Hiab, parte a concernului Cargotec, a lansat o gamă modernă de macarale de reciclare Jonsered pentru aplicații grele de reciclare, dar și noile cârlige hidraulice Multilift Ultima.

Noile produse fac parte din strategia pe termen lung a companiei, prin care își asumă expertiza și oferta pentru sectorul de management al deșeurilor și reciclare.

Hiab a lansat o nouă gamă de macarale de reciclare și cârlige hidraulice Multilift

Noua gamă de macarale de reciclare Jonsered este alcătuită din șase modele cu capacități cuprinse între 10 și 16 tone.

De asemenea, Hiab a lansat și o nouă gamă de cârlige hidraulice Multilift Ultima care vine cu o mulțime de tehnologii de ultimă generație.

Hooklift Assist oferă operatorilor trei niveluri de asistență bazate pe imagini video, ghidându-i pe aceștia în operațiile încărcare-manevrare.

SafePositioning este un sistem de detectare dezvoltat pentru a glisa în siguranță containerele în poziții pre-stabilite bazate pe lungimea acestora. Sistemul oprește în mod automat cilindrii containerelor pentru a preveni deterioarea altor echipamente.

Integrated Load Weighing este un sistem care calculează în mod automat în timpul procesului de încărcare masa maximă pe care o poate ridica.

Mulțumită acestuia, operatorii nu mai sunt nevoiți să își facă griji că vor suprasolicita macaraua sau cârligul. În același timp, sistemul ajută companiile să lucreze cât mai eficient.

FutureTouch este un alt sistem pregătit de Hiab pentru noile cârlige hidraulice Multilift Ultima.

Vorbim despre o interfață all-in-one care îi permite operatorului să observe și să controleze toate caracteristicile cârligului sau pe cele ale macaralei. De asemenea, sistemul va oferi și un diagnostic instantaneu în cazul defectării anumitor componente.

Noile cârlige Multilift Ultima vor putea fi comandate prin intermediu sistemului HiConnect, un serviciu conectat destinat clienților Hiab.

Din aceeași categorie...

Back to top button