Știri

Hiab este partener oficial al World Crane Championships (#WCC2015)

Hiab, parte a grupului Cargotec, este sponsor oficial al finalei competitiei World Crane Championships, care se va desfasura in perioada 14 – 16 aprilie 2015, in cadrul targului de vehicule comerciale din Birmingham, Marea Britanie.

Finala #WCC2015, aduna la start concurenti din intreaga lume ce au fost stabiliti in urma etapelor de calificare desfasurate anului trecut in 11 tari diferite. Pentru a castiga titlul World Crane Champion, acestia vor trebui sa manenvreze macaraua HIAB X-HiPro 192 printr-o serie de obstacole, incercand sa bata timpul de referinta stabilit de un operator de macara anonim „Eric”, un fel de Stig al celor de la Top Gear. Castigatorul finalei, va pleca acasa mai bogat cu 25.000 de euro, asta pe langa titlul de cel mai bun operator de macara pe sasiu.

„Acest concurs este primul de acest gen, si reprezinta o oportunitate de a promova mai mult de 70 de ani de performanta ca lider de piata”, spune Carl Gustaf Göransson, Senior Vice President, Sales Manager la Hiab. „Pentru a opera cu precizie si rapid o macara necesita o anumita abilitate, care este dobandita prin experienta, in ani de zile. Din acest motiv suntem incantati ca cei mai buni operatori de macarale pe sasiu din lume se reunesc pentru a concura pe cele mai avansate macarale din lume. Prin combinarea abilitatilor operatorilor si a caracteristicilor inovatoare ale macaralei HIAB X-HiPro 192, nu ma indoiesc ca in timpul finalei #WCC2015, cei prezenti vor putea vedea potrivirea perfecta dintre om si masina”.

Hiab este partener oficial al World Crane Championships (#WCC2015)

In Romania, macaralele pe sasiu produse de Hiab sunt vandute prin Hiarom Invest SRL, unic importator al producatorului finlandez.

Din aceeași categorie...

Back to top button