Știri

Hiab X-HiPro 1058, cea mai mare macara hidraulica pentru uz general de pe piata

Producatorul finlandez de carlige pentru pentru manipulat containere, macarale hidraulice pentru uz general si manipulat busteni a lansat la inceputul lui 2015, modelul X-HiPro 1058, cea mai mare macara hidraulica pentru uz general.

Macaraua hidraulica Hiab X-HiPro 1058 face parte dintr-o serie mai lunga de noi produse din gama macaralelor pentru sarcini grele, ce urmeaza a fi lansate in perioada urmatoare, ce anunta imbunatatiri majore de calitate, performanta si economie.

Hiab X-HiPro 1058, cea mai mare macara hidraulica pentru uz general de pe piata

Noua macara hidraulica a fost dezvoltata pentru a indeplini cerintele din ce in ce mai exigente ale clientilor, astfel ca, HIAB X-HiPro 1058 are o serie de caracteristici unice, proiectate pentru a imbunatati productivitatea si fiabilitatea, precum si pentru a reduce costurile de proprietate pe durata exploatarii.

Cu o capacitate de 90 tone si o mobilitate de pana la 34.5 metri pe orizontala si 38 de metri pe verticala, aceasta macara este ideala pentru ridicarea materialelor grele si voluminoase, inclusiv a utilajelor agricole si de constructii din gama medie si mare.

Datorita integrarii suruburilor in sub-cadrului, a picioarele auxiliare si a preinstalarii rezervorului de ulei, timpul necesar pentru a monta si configura macaraua Hiab X-HiPro 1058 a fost redus cu aproximativ 40% fata de instalarea unei macarale normale care dureaza in medie 180 ore de munca.

In ceea ce priveste cresterea productivitatii si a sigurantei, Hiab a implementat LSV+ si LSS, sisteme care ajuta la cresterea performantelor si utilizarea macaralei in conditii de maxima siguranta. Sistemul Variable Stability Limit+ (VSL+) ii da operatorului o libertate mai mare de manevrare, ceea ce face ca macaraua sa poata fi utilizata la capacitate maxima avand o stabilitate excelenta. Noul sistem Load Stability System (LSS) face operarea macaralei mai rapida si mai lina intr-o mare varietate de aplicatii. Functia compenseaza si contracareaza automat miscarile neintentionate in timpul operatiunilor verticale. De asemenea, amortizeaza ridicare miscarii, chiar daca o parghie de comanda este eliberat in graba. Astfel, sistemul LSS nu numai ca face operarea mai rapida si mai lina, dar contribuie si la protejarea incarcaturii, vehiculul si mediul de lucru in imediata apropiere a acesteia.

Din aceeași categorie...

Back to top button