Hiab X-HiPro 858, o noua macara hidraulica pentru sarcini grele

Hiab X-HiPro 858, o noua macara hidraulica pentru sarcini grele

Hiab, parte a grupului Cargotec, a anuntat completarea gamei de macarale hidraulice pentru sarcini grele cu noul model Hiab XHiPro 858. Proaspat lansata macara ofera clientilor o solutie extrem de productiva pentru manipularea sarcinilor grele.

Cu o capacitate de ridicare de 80 t si o mobilitate de 34.5 m in plan orizontal si 38 m in planul vertical, Hiab X-HiPro 858 ofera o versatilitate extraordinara pentru o plaja larga de aplicatii. Fiind proiectata in baza nevoilor operatorilor, noua macara hidraulica din gama mare a producatorului finlandez are controale simple, usor de utilizat ce ofera o manevrabilitate usoara si precisa. Hiab XHiPro 858 are, de asemenea, un afisaj pe unitatea de control de la distanta si un afisaj extern suplimentar montat pe baza. Pe aceste ecrane, conducatorului auto/operatorul macaralei poate sa vada informatii despre incarcarea macaralei pentru fiecare unghi al bratului, in functie de stabilitatea vehiculului, o contributie majora la functionarea in conditii de maxima siguranta.

Hiab X-HiPro 858, o noua macara hidraulica pentru sarcini grele

„Strategia Hiab este de a oferi clientilor nostri o plaja larga de solutii de ridicare a sarcinilor grele. Noul Hiab XHiPro 858 si Hiab X HiPro 1058, recent lansata macara hidraulica de 90 t, stabilesc un standard ridicat pe aceasta piata si suntem incantati in ca acest lucru se confirma din partea clientilor nostri” a declarat Sergio Peiró, Product Manager Hiab Loader Cranes.

In Romania, solutiile Hiab sunt distributite prin Hiarom, unic importator si distribuitor al companiei finlandeze pe piata romaneasca.

 

 

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.