Top NewsTrailer

Hochstaffl Nutzfahrzeug va vinde în România remorcile Schwarzmüller

Schwarzmüller Group a încheiat un parteneriat exclusiv cu compania austriacă Hochstaffl Nutzfahrzeug GmbH pentru vânzarea remorcilor Schwarzmüller în România.

Astfel, de la 1 iulie 2022, Hochstaffl va prelua exclusiv vânzările Schwarzmüller din România, dar și din Croația și din Schleiz (Thuringia).

Hochstaffl Nutzfahrzeug va vinde în România remorcile Schwarzmüller

Ambii parteneri așteaptă de la această cooperare creșterea prezenței locale. Organizațiile Schwarzmüller din ambele țări vor fi menținute și se vor concentra pe serviciile pentru clienți și activitățile de service.

Hochstaffl Nutzfahrzeuge GmbH comercializează de câteva decenii vehicule comerciale, portofoliul incluzând remorci și suprastructuri. Compania are de mult timp și propriile locații în România și Croația.

VEZI ȘI: Semiremorcă Schwarzmüller transformată în platformă de aterizare pentru drone

”România, cu o piață de peste 4.000 de remorci înmatriculate pe an, este foarte interesantă. Aici, cei doi partneri au împreună o cotă de piață de peste 10%, pe care vor să o crească. Comenzile pentru remorcile Schwarzmüller sunt în prezent la un nivel record, iar serviciile sunt de asemenea foarte cerute. Croația este o piață mică, dar cu un rol important datorită localizării. Aici sunt perspective nu doar pentru vehicule noi, dar și pentru atelierele de service și vehicule rulate”, a declarat Roland Hartwig, CEO al Schwarzmüller.

Cu vânzări în 10 țări, Europa de Est este o regiune importantă pentru Schwarzmüller Group. Producătorul austriac este prezent în regiune din anii 90, dar are și fabrici în Ungaria și Cehia. Vânzările sunt realizate în general prin propriile organizații, dar și prin dealeri parteneri, în Bulgaria și Slovacia.

Din aceeași categorie...

Back to top button