Logistica

Hödlmayr Logistics România extinde parteneriatele cu Dacia și Ford

Hödlmayr Logistics România anunță extinderea parteneriatelor de lungă durată cu Dacia și Ford cu două noi contracte.

Producătorul român de automobile Dacia, parte a concernului Renault din 1999, va derula pe viitor toate transporturile de vehicule către Atena (Grecia) cu sprijinul Hödlmayr Logistics România.

Hödlmayr Logistics România extinde parteneriatele cu Dacia și Ford

Producătorul american Ford, care din 2008 dispune și de un centru de producție în România, mizează, în cazul transportului vehiculelor sale noi pe teritoriul României, tot pe Hödlmayr.

”Perfecționarea constantă a locației logistice din România pentru oferirea de servicii integrate a contribuit hotărâtor la vizibilitatea companiei noastre în cadrul licitațiilor cu acest ordin de mărime”, declară Tamer Sen, administrator al Hödlmayr Logistics România.

VEZI ȘI: 32 de utilitare electrice Mercedes eVito pentru GLS România

Un rol important îl joacă și proximitatea geografică în plan strategic față de ambii producători de automobile și conexiunea optimă la rețeaua de căi ferate. „Avem convingerea că punctul nostru de lucru va prelua pe termen mediu poziția de Hub internațional, din care se vor putea distribui automobile din Vest și Est“, afirmă Tamer Sen.

Hödlmayr Logistics România este a doua cea mai mare companie de logistică auto din România și are în prezent 210 angajați. Flota de vehicule se compune în total din 100 de transportoare speciale.

Sediul din Bascov include o capacitate de garare de circa 3.000 de vehicule. Cifra de afaceri a filialei Hödlmayr s-a situat în 2020 la 30 milioane de euro.

Din aceeași categorie...

Back to top button