Hödlmayr Logistics România privește cu optimism piața, dar rămâne precaută în abordare

Hödlmayr Logistics România privește cu optimism piața, dar rămâne precaută în abordare
Hödlmayr Logistics România privește cu optimism piața, dar rămâne precaută în abordare, chiar dacă industria auto începe să-și revină treptat, după perioada dramatică generată de pandemia de COVID-19.

Reacțiile rapide și, în consecință, luarea măsurilor necesare sunt motivele pentru care experții auto estimează că până la sfârșitul anului 2020, piața se va stabiliza la aprox. 70% din volumul din 2020.

Hödlmayr Logistics România privește cu optimism piața, dar rămâne precaută în abordare

Chiar și în aceste vremuri dificile, conexiunea feroviară a fost acum implementată direct la sediul filialei din Bascov a Hödlmayr Logistics România.

„În calitate de angajator, ne-am numărat printre companiile care au accesat programul de asistență financiară destinat protecției angajaților. De asemenea, am implementat un program de telemuncă pentru majoritatea angajaților și am luat toate măsurile de siguranță recomandate de autorități. Managementul contactului cu vizitatori externi este și el clar reglementat. Prioritatea noastră este aceea de a asigura cel mai bun nivel de protecție pentru toți cei implicați“, spune Tamer Sen, director general al Hödlmayr Logistics România.

Prima jumătate a lui 2020 a fost puternic afectată de criza sanitară, mai spune Sen, iar revenirea pieței a avut loc într-o perioadă în mod normal foarte volatilă, mai exact în timpul verii.

VEZI ȘI: Ford a lansat modelul Transit cu masa maximă autorizată de 5 tone

”Dacă toamna nu va aduce alte evenimente neprevăzute, putem pleca de la premisa că și piața își va reveni“, mai spune Tamer Sen.

Conexiune feroviară proprie în Bascov
Soluțiile logistice care, pe de o parte, asigură un transfer facil și, pe de altă parte, îndeplinesc obiectivele climatice, au fost întotdeauna în centrul atenției pentru Hödlmayr. De aceea Grupul Hödlmayr investește continuu în transportul feroviar.

În rolul său de specialist în logistica multimodală a vehiculelor, Hödlmayr conectează și optimizează utilizarea tuturor mijloacelor de transport.  De puțin timp, Hödlmayr Logistics Romania dispune de o conexiune feroviară proprie, direct la sediul filialei, astfel săptămânal pot fi încărcate aici peste 1.500 vehicule. În special, cele două fabrici de mașini din apropiere beneficiază de amplasarea geografică bună a legăturii feroviare.

„Suntem convinși că, pe termen mediu, site-ul nostru va deveni un veritabil hub internațional, de unde pot fi distribuite mașini spre vest și spre est“, a mai declarat Tamer Sen.

Follow #infotrucker