Economic

Hödlmayr România va investi 6 milioane de euro în modernizarea flotei de camioane

În 2018, Hödlmayr România se va concentra pe „logistica transporturilor“ ca domeniu principal de activitate și va investi 6 milioane de euro în modernizarea flotei de camioane.

Numărul total de vehicule noi înmatriculate în România s-a ridicat în 2017 la 105.000 autovehicule, cu circa 10% mai mult decât în anul precedent, iar numărul de autovehicule rulate a crescut de la 400.000 la 518.000 de unități.

Hödlmayr România va investi 6 milioane de euro în modernizarea flotei de camioane

VEZI ȘI: IRU și TAPA au lansat un curs de e-learning privind securitatea transportului

În aceste condiții se poate vorbi de o creștere a volumului de piață, ceea ce pentru Hödlmayr România s-a tradus într-un total de 80.000 de autovehicule finite transportate în 2017, în cea mai mare parte, comenzi de import.

Pentru a atrage și mai mulți clienți din zona producătorilor auto, Hödlmayr România a anunțat că în acest an se va concentra pe „logistica transporturilor“ și va investi 6 milioane de euro în modernizarea flotei de camioane.

Fiind o activitate bazată pe transportul unor mărfuri de valoare, compania spune că resursele umane joacă esențial în activitatea sa.

Astfel, pentru a putea îndeplini cele mai înalte standardele de calitate în transportul auto, , Hödlmayr România investește în propriul capital uman și implementeaza măsuri detaliate de recrutare, formare și perfecționare.

Din aceeași categorie...

Back to top button