Logistica

Hotel Chocolat și iForce au închiriat spații la Panattoni Park Northampton

Hotel Chocolat și iForce au închiriat utltimele spații disponibile în parcul logistic Panattoni Park Northampton, situat în vecinătatea M1.

Panattoni, cel mai mare dezvoltator imobiliar de logistică din Europa, a închiriat integral parcul său logistic de 1,7 milioane de metri pătrați din Northampton, după ce a semnat contracte de închiriere pentru ultimele două unități cu iForce și Hotel Chocolat.

Hotel Chocolat și iForce au închiriat spații la Panattoni Park Northampton

„Închirierea a peste un milion de metri pătrați la trei companii diferite în doar cinci luni reflectă importanța Northampton ca locație logistică și atragerea parcului pentru ocupanți”, spune directorul de dezvoltare Panattoni Oliver Bertram.

Furnizorul de servicii e-fulfilment iForce a semnat un contract de închiriere pe 10 ani pentru 376.915 mp, iar Hotel Chocolat un contract de închiriere pe 10 ani pentru 429.107 mp.

VEZI ȘI: Amazon va aplica o suprataxă pentru carburant și inflație celor care folosesc logistica sa

Toate cele trei clădiri din a doua fază au fost dezvoltate în mod speculativ la un rating BREEAM de „Excelent” și un rating EPC „A”. Situat la joncțiunea 16 de pe M1, Panattoni Park Northampton se află la numai 32 km de M6 și A14.

Din aceeași categorie...

Back to top button