Știri

Hoți de motorină prinși în flagrant de poliția britanică

Patru hoți de motorină au fost prinși în flagrant de poliția britanică într-o parcare aflată pe unul din drumurile principale din Nottinghamshire.

Pe data de 14 decembrie 2021, puțin după miezul nopții, în timp ce patrula în mod proactiv coridorul A1, un echipaj al poliției din Nottinghamshire a intrat într-o parcare de pe A1, chiar înainte de ieșirea pe A620 pentru Ranby, unde au văzut oprite peste noapte trei camioane, iar în spatele lor era o autoutilitară.

Hoți de motorină prinși în flagrant de poliția britanică

Pe măsură ce s-au apropiat de camioane, aceștia au văzut o agitație suspectă în spatele lor, înainte ca două persoane să iasă și să fugă din spatele unuia dintre ele. Patru persoane au fost oprite, iar mașina a fost percheziționată. Ofițerii au recuperat o serie de articole, inclusiv mănuși, o polizor unghiular și o cheie metalică.

În urma verificării camioanelor, ofițerii au constatat că prelatele remorcilor au fost tăiate. În urma celor descoperite, cei patru bîrbați cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani au fost arestați, fiind suspecți de conspirație pentru a fura dintr-un autovehicul.

VEZI ȘI: Ce scop are rampa de evacuare în caz de urgență și unde este folosită?

„În special furturile de combustibil au un impact uriaș asupra șoferilor de camioane și chiar îi pot bloca să-și facă munca și să-și câștige existența”, a mai adăugat acesta.

Din aceeași categorie...

Back to top button