In Focus

Huawei adoptă sistemul TIR pentru a optimiza lanțurile de aprovizionare din zona arabă

Pentru a răspunde eficient cererii în creștere a clienților, în special în ceea ce privește comerțul electronic, Huawei a adoptat sistemul TIR pentru a-și servi mai bine clienții din Arabia Saudită și din restul regiunii CCG.

Huawei se bucură acum de economii de timp remarcabile la trecerea frontierelor cu sistemul TIR, datorită beneficiilor excepționale pe care acesta le oferă operațiunilor de transport și logistică. Mai exact, camioanele traversează frontiera Batha din Arabia Saudită în mai puțin de trei ore, permițând livrarea la timp și în siguranță a produselor în întreaga regiune.

„Suntem bucuroși să vedem că TIR accelerează operațiunile pentru clienții din diferite industrii, îmbunătățind eficiența și securitatea acestora. Sistemul TIR optimizează cu adevărat întregul lanț de aprovizionare, permițând unui grup precum Huawei să se asigure că comenzile sunt onorate rapid și eficient”, spune Umberto de Pretto, secretarul general al IRU.

Pe măsură ce un număr tot mai mare de companii de top se bazează pe sistemul TIR în CCG, autoritățile vamale demonstrează încrederea în sistem, acordând prioritate transportului securizat cu acest acord.

VEZI ȘI: MAN a terminat hala în care va fi produs noul motor diesel de 13 litri

„Am mutat recent camioanele noastre sub sigla TIR prin intermediul partenerului nostru logistic din regiunea CCG. În mod surprinzător, am evitat întârzierile uriașe și aglomerația de la granița Batha pentru transporturile noastre în tranzit, care, altfel, ar fi durat mai multe zile în cadrul transportului obișnuit”, directorul logistic al Huawei Dubai Supply Center Logistics, Li Teng.

Sistemul TIR este operațional în întregul Consiliul de Cooperare al Golfului (CCG), reducând cu 50% timpul de transport între Iordania și EAU via Arabia Saudită, cu peste 70% între Oman și Arabia Saudită și cu peste 90% între Arabia Saudită și EAU.

Din aceeași categorie...

Back to top button