ȘtiriUtilitare ușoare

Hyundai H350 sărbătorește un an de la intrarea în Europa

Hyundai H350 sărbătoreşte intrarea pe piata din Europa şi un an de producţie, fiind primul autovehicul comercial uşor lansat de către Hyundai în regiune.

Primul autovehicul comercial uşor proiectat şi dezvoltat în Europa pentru clienţii din regiune dispune de un design ergonomic, habitaclu spaţios, un propulsor diesel de 2.5 litri turbo, Euro 6, combinat cu o transmisie manuală în şase trepte şi tracţiune spate, capacitate mare de încărcare şi o structură rigidă a caroseriei, care incorporeza în proporţie de 75% oţel de înaltă rezistenţă. Comerciala ușoară a constructorului sud-coreean este fabricată la uzina Karsan din Bursa, Turcia, pe o nouă linie de asamblare.

Hyundai aduce tehnologiile inteligente şi confortul în segmentul LCV, prin includerea sistemului pilot automat, camerei la marşarier, sistemului de asistenţă la parcare şi senzorilor de ploaie. În ceea ce priveşte dotările de siguranţă, H350 dispune de sistem împotriva răsturnării, semnalizarea opririi de urgenţă, controlul tracţiunii, precum şi sistem de avertizare la părăsirea involuntară a benzii de rulare.

Hyundai H350 sărbătorește un an de la intrarea în Europa

Procesul de fabricaţie al autovehiculului H350 permite flexibilitate în asamblarea celor trei versiuni ale modelului: van, bus şi autoşasiu, în acelaşi loc, noul centru din Turcia beneficiind de tehnologii de producţie înalt automatizate.

VEZI ȘI: Transportatorii francezi contestă decizia UE privind salariul minim

Hyundai H350 şi-a extins prezenţa în Europa în anul 2016, fiind disponibil în 14 ţări, odată cu lansările din România, Bulgaria, Danemarca, Ungaria şi Portugalia, care s-au adăugat regiunilor Austria, Belgia, Republica Ceha, Germania, Italia, Polonia, Turcia, Spania şi Elveţia.

Calitatea şi fiabilitatea lui H350 asigură un cost de mentenanţă competitiv şi o valoare reziduală ridicată. În plus, pachetul include şi garanţia de trei ani fără limită de kilometri, unică pe piaţa autovehiculelor comerciale uşoare.

În Europa, cărăușul asiatic de 3.5 tone trebuie să facă față unei competiții acerbe din partea Iveco Daily, Mercedes-Benz Sprinter și Ford Tranzit.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button