AutoȘtiri

Hyundai te trimite la EURO 2016

Hyundai, partenerul oficial al EURO 2016, derulează campania ”Be there with Hyundai”, prin intermediul căreia fanii fotbalului pot crea un slogan pentru susținerea echipei naționale, având șansa de a câștiga bilete la meci și materiale promoționale.

Fiecare mesaj câştigător va fi inscripţionat pe autobuzul oficial al echipei pentru care a fost realizat, atât în limba oficială a ţării respective, cât şi în engleză. Textele vor decora autocarele pe întreaga perioadă a Campionatului European de Fotbal, care se va desfăşura în Franţa, între 10 iunie şi 10 iulie 2016.

Cu această ocazie, iubitorii fotbalului din România pot susţine echipa naţională prin crearea unui slogan, care trebuie înscris pe: https://www.uefa.com/uefaeuro/be-there-with-hyundai/index.html, până la data de 1 martie 2016.

Creatorii celor mai bune mesaje, pentru fiecare dintre cele 24 de ţări calificate, vor câştiga bilete pentru meciurile EURO 2016. În plus, persoanele care vor vota au şansa de a câştiga, prin tragere la sorţi, materiale promoţionale Hyundai. Perioada de votare se va desfăşura începând cu 18 martie şi până la data de 2 mai 2016, pe UEFA.com.

VEZI ȘI: Hyundai Ioniq, noua generație de automobile hibride

Hyundai este partener oficial al Campionatului European de Fotbal încă din anul 2000, odată cu etapa desfăşurată în Belgia şi Olanda, producătorul asigurând autovehicule pentru transportul jucătorilor, oficialilor şi invitaţilor.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button