Sustenabilitate

Hyundai XCIENT Fuel Cell, prezentat și în Germania

Hyundai, în parteneriat cu Hankook și H2 Green Power & Logistics, a făcut un turneu de prezentare în Germania a camionului cu pile de combustie alimentate cu hidrogen XCIENT Fuel Cell.

Turneul a început la finalul lunii noiembrie și se va încheia la 8 decembrie. Camionul cu hidrogen a fost prezentat la sediul Hankook din Neu-Isenburg și urmează să fie adus și centrul logistic Hankook din Magdeburg.

Hyundai XCIENT Fuel Cell, prezentat și în Germania

Camionul de prezentare a fost echipat cu anvelope Hankook SmartFlex AH31 și DH31. Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu H2 Green Power & Logistics GmbH, companie care își propune să construiască un ecosistem de hidrogen verde pentru sectorul de vehicule comerciale.

VEZI ȘI: Renault va vinde doar camioane de distribuție electrice, în Germania, din primăvara lui 2022

Unul dintre planurile H2 Green Power & Logistics este dezvoltarea unei rețele de alimentare. Compania cooperează și cu H2 MOBILITY Germany, cel mai mare operator de stații de alimentare cu hidrogen din lume, cu 87 de puncte doar în Germania.

Turneul promoțional este o oportunitate pentru Hyundai de a prezenta modelul XCient Fuel Cell operatorilor de transport și logistică din Germania.

Modelul operează deja în Elveția, de la finalul anului trecut, iar recent a fost prezentat și în Olanda. Germania, o altă țară cu proiecte importante privind dezvoltarea rețelei de hidrogen, este o prioritate de top pentru Hyundai.

Hyundai XCIENT Fuel Cell, prezentat și în Germania

Din aceeași categorie...

Back to top button