SustenabilitateUtilitare ușoare

HYVIA prezintă încă două modele Renault alimentate cu hidrogen

După prezentarea modelului Renault Master Van H2-TECH în urmă cu o lună, HYVIA dezvăluie două noi prototipuri de vehicule comerciale ușoare cu celulă de combustie alimentată cu hidrogen.

Renault Master Chassis Cab H2-TECH va fi prezentat la expoziția Solutrans (16-20 noiembrie) din Lyon. Vehiculul cu autonomie de aproximativ 250 km poate fi adaptat la orice conversie, de exemplu un furgon de 19 metri cubi.

HYVIA prezintă încă două modele Renault alimentate cu hidrogen

Renault Master City Bus H2-TECH este prezentat în premieră la Salon des Maires (16-18 noiembrie) din Paris. Microbuzul urban are o capacitate de până la 15 pasageri și o autonomie de aproximativ 300 km.

Ambele modele sunt echipate cu celule de combustie cu o capacitate de 30 kW și baterii de 33 kWh. Ele vor fi disponibile din 2022, la pachet cu soluții pentru producerea și distribuția de hidrogen verde.

VEZI ȘI: Gaussin H2 Racing Truck, primul camion electric cu hidrogen din raliul Dakar

Renault Master Chassis Cab H2-TECH se adresează profesioniștilor care au nevoie de diverse carosări. Prima versiune este un box de 19 mc pentru transporturi de volum și o sarcină utilă de până la 1.000 kg. Modelul este echipat cu două rezervoare de câte 1,5 kg de hidrogen, stocat la 700 bar.

Renault Master City Bus H2-TECH poate transporta până la 15 pasageri (9 pe scaune și 6 în picioare) pe o distanță de până la 300 km. Modelul are un rezervor care poate stoca 4,5 kg de hidrogen, la 350 bar.

Pe lângă cele 3 modele de utilitare Renault, ecosistemul HYVIA este completat de o stație de încărcare cu hidrogen, care permite o realimentare în 5 minute.

Din aceeași categorie...

Back to top button