IAAUtilitare ușoare

IAA 2022: Ford Pro prezintă soluții digitale care accelerează productivitatea

Ford Pro prezintă la IAA Transportation Show 2022 cele mai noi soluții pentru a crește timpul de funcționare și productivitatea vehiculelor sale.

Prezentate la standul companiei de la Hanovra, soluțiile Ford Pro cuprind o platformă unică care integrează gama de vehicule cu soluții software, de încărcare și servicii conectate, permițând clienților comerciali să reducă costurile și să optimizeze eficiența pe măsură ce trec la vehicule electrice.

IAA 2022: Ford Pro prezintă soluții digitale care accelerează productivitatea

Gama de vehicule electrice Ford Pro prezentă la salon este deschisă de noul E-Transit Custom, care își face debutul public global. Ford Pro dezvăluie, de asemenea, mai multe detalii despre noua generație Transit Custom – inclusiv plug-in hybrid (PHEV) și derivate diesel EcoBlue – primele livrări fiind programate la jumătatea anului 2023.

Alte inițiative de creștere a productivității includ noul sistem avansat de integrare Ford Pro Upfit, care este conceput pentru a permite conversii mai inteligente și mai eficiente. Ford Pro prezintă, de asemenea, liderul din segmentul pick-up-urilor din Europa, cu noul Ranger Raptor și Ranger Wildtrak, ambele expuse în standul companiei.

Toate vehiculele Transit Custom de ultimă generație sunt complet integrate cu platforma Ford Pro de software și servicii conectate, inclusiv soluții de încărcare, instrumente de gestionare prin Ford Pro Telematics și aplicația FordPass Pro și FORD Liive.

Sistemul de integrare Ford Pro Upfit eficientizează conversiile

Jumătate din modelele Transit vândute în Europa trec printr-un proces de conversie, iar multe dintre aceste modificări necesită integrarea cu sistemul electric al vehiculului – inclusiv adăugarea de comenzi și afișaje – care poate fi o provocare și un consumator de timp.

VEZI ȘI: Ford Trucks prezintă primul său camion electric la IAA 2022

Pentru a eficientiza acest proces, Ford Pro a dezvoltat un sistem denumit Upfit Integration System, o soluție digitală, prima de acest fel de pe piață, care este introdusă în Europa împreună cu noul Transit Custom. Noul sistem dispune de o interfață care permite o conexiune perfectă la sistemul electric al vehiculului și, de asemenea, permite controlul sistemelor auxiliare din conversii prin intermediul ecranului tactil SYNC 4 de 13 inchi. Acest lucru permite instalarea mai rapidă a conversiilor, precum și un potențial crescut în ceea ce privește siguranța, deoarece nu va trebui modificată zona cabinei sau să fie conectate sisteme auxiliare în cablajul din fabrică,

Clienții pot seta logica pentru operarea conversiilor, cum ar fi prevenirea coborârii unei rampe pentru scaunul cu rotile, cu excepția cazului în care vehiculul este oprit și în modul P al cutiei de viteze, cu frâna de mână activată. Pe lângă afișarea pe ecranul SYNC, echipamentele digitale se vor putea conecta și la pachetele software Ford Pro pentru monitorizarea de la distanță de către managerii de flote – de exemplu, pentru a urmări temperatura în vehiculele frigorifice care transportă produse farmaceutice sau alimente și băuturi.

Din aceeași categorie...

Back to top button