IAAUtilitare ușoare

IAA 2022: Renault prezintă modelul Trafic Van E-Tech Electric

Renault a prezentat la expoziția IAA de la Hanovra modelul electric Trafic Van E-Tech Electric, cu sarcină utilă de până la 1,1 tone.

Trafic Van E-Tech Electric este prima versiune electrică a modelului Trafic, cel mai bine vândut van din portofoliul Renault. Noul model poate fi configurat în două versiuni de lungime (5,08 metri sau 5,48 metri) și două versiuni de înălțime (1.967 mm sau 2.498 mm).

IAA 2022: Renault prezintă modelul Trafic Van E-Tech Electric

Volumul de încărcare al spațiului de marfă variază astfel între 5,8 și 8,9 metri cubi. Lungimea de încărcare poate fi extinsă până la 4,15 metri, la versiunea L2, grație trapei ”long-load” montată în peretele despărțitor dintre cabină și spațiul de marfă. Este disponibilă și o versiune cabină-podea, pentru diverse carosări.

Trafic E-Tech Electric este propulsat de un motor electric de 90 kW (122 CP). Sarcina utilă este de până la 1,1 tone, în funcție de versiune, iar capacitatea de remorcare este de 750 kg.

VEZI ȘI: Ford Pro prezintă noul E-Transit Custom

Versiunea electrică a lui Renault Trafic dispune de o baterie de 52 kWh, care îi conferă o autonomie de 240 km, conform ciclului WLTP.

Încărcarea bateriilor se poate face în trei feluri: la o stație de AC monofazat de 7 kW, adecvată utilizării domestice, la o stație de AC trifazat la 22 kW sau la o stație rapidă de curent continuu de 50 kW.

Din aceeași categorie...

Back to top button