Frigo

IAA 2022: Thermo King a lansat Seria E de agregate frigorifice electrice

Thermo King a lansat la IAA 2022 Seria E de agregate frigorifice cu zero emisii pentru vehicule comerciale ușoare electrice.

Noile modele Thermo King din Seria E au fost proiectate de la zero special pentru vehicule electrice între 3,5 și 7,5 tone. Agregatele sunt conectate și alimentate direct de la bateria vehiculelor.

IAA 2022: Thermo King a lansat Seria E de agregate frigorifice electrice

Pentru a livra un control optim al temperaturii cu un consum redus de energie, noua E-Series prezintă o tehnologie inverter patentată și un compresor puternic cu viteză variabilă.

Sistemul optimizează inteligent livrarea puterii în timp real, în funcție de nevoi, minimizând impactul asupra bateriei vehiculului.

VEZI ȘI: Thermo King prezintă o unitate de climatizare pentru autobuze cu refrigerant natural

Noua gamă Thermo King E-Series oferă operatorilor de flote beneficiile unor operări complet electrice și performanțe de neatins în trecut pentru astfel de unități. Seria E va fi disponibilă în versiuni uni și multi-temperatură, cu moduri de răcire și încălzire.

Designul noilor unități permite o instalare ușoară pe furgonete, cabinele șasiurilor de camioane și alte tipuri de conversii de vehicule. Designul compact oferă performanțe înalte cu jumătate din greutatea unei unități echivalente convenționale.

Din aceeași categorie...

Back to top button