IAA HanovraTop News

IAA Commercial Vehicles revine în 2022, cu un concept extins

IAA Commercial Vehicles, cea mai mare expoziție de de transport și logistică, va fi organizată din nou în perioada 20-25 septembrie 2022, la Centrul Expozițional din Hanovra.

În plus, organizatorii IAA CV au prelungit contractul cu Deutsche Messe AG până în 2028. Astfel, următoarele patru ediții ale IAA Commercial Vehicles se vor desfășura tot la Hanovra.

IAA Commercial Vehicles revine în 2022, cu un concept extins

”Transformarea industriei automotive afectează natural și vehiculele comerciale de marfă și de pasageri. Pentru a atinge obiectivele de mediu din 2050 avem nevoie de noi concepte pentru propulsia vehiculelor comerciale, o infrastructură publică de realimentare și reîncărcare nouă, dar și o interconectare digitală mai intensă în logistică. În septembrie 2022, IAA Commercial Vehicles va prezenta toate inovațiile din aceste domenii. Expoziția va include camioane, vanuri, autobuze, remorci și supratrsucturi, legăturile cu celelalte moduri de transport, precum și roboți de livrare pe ultima milă”, a declarat Hildegard Müller, președintele VDA.

VEZI ȘI: Optifuel Lab 3: consum mai mic cu 12,5% față de un Renault T standard

Expozanții vor avea la dispoziție rețeaua proprie 5G a campusului, ideală pentru transferurile de date necesare demonstrațiilor cu tehnologiile de ultimă generație, precum cele de condus autonom.

IAA 2022 va pune mai mare accent pe autobuze, dar și pe noile concepte de logistică urbană. Ediția cu numărul 69 va fi scurtată la doar 6 zile, data de 19 septembrie fiind rezervată reprezentanților media. Expoziția IAA Commercial Vehicles 2020 a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Din aceeași categorie...

Back to top button