IAATop News

IAA TRANSPORTATION 2022, accent pe transport, logistică, digitalizarea și neutralitatea climatică

Sub motto-ul „Oameni și bunuri în mișcare”, IAA TRANSPORTATION 2022 va fi organizat de VDA în perioada 20 – 25 septembrie 2022, la centrul expozițional Deutsche Messe AG din Hanovra.

Pe lângă prezentarea de vehicule comerciale noi, IAA TRANSPORTATION 2022 va pune accentul pe transport, logistică, digitalizare în transportul rutier de mărfuri și neutralitatea climatică.

IAA TRANSPORTATION 2022, accent pe transport, logistică, digitalizarea și neutralitatea climatică

Astfel, noul concept extinde gama de subiecte și expozanți și, cu un nou nume ca IAA TRANSPORTATION, devine platforma internațională lider pentru sectorul de vehicule comerciale, respectiv industria de transport și logistică.

Noul concept conectează producătorii și furnizorii relevanți din sectoarele de vehicule comerciale, transport și logistică cu furnizori de top de tehnologie. Un obiectiv important al IAA TRANSPORTATION 2022 este de a se concentra mai mult pe transformarea tehnologică și neutră din punct de vedere climatic a întregului sector de transport ca platformă internațională.

VEZI ȘI: IVECO S-Way LNG pentru transport agabaritic: sarcină utilă de 50 de tone

„IAA TRANSPORTATION este cel mai important târg comercial pentru transport, vehicule comerciale și logistică. Conceptul nostru de succes pentru organizarea IAA MOBILITY 2021 va fi folosit și la IAA TRANSPORTATION 2022 din Hanovra. Există deja expozanți înregistrați din peste 40 de țări. Nivelul ridicat de înregistrări este îmbucurător și subliniază, de asemenea, dorința expozanților de a oferi din nou clienților o experiență pe viu a noilor produse”, spune Jürgen Mindel, director general VDA.

Patru zile tematice

De asemenea, noul concept IAA TRANSPORTATION implementează o combinație de prezentare de produse noi, public comercial și experți în cadrul Conferinței IAA 2022. Pentru a oferi expozanților și vizitatorilor cea mai bună expunere posibilă la publicul țintă, Conferința IAA se va concentra pe diferite subiecte cheie pe parcursul a patru zile.

IAA TRANSPORTATION 2022, accent pe transport, logistică, digitalizarea și neutralitatea climatică

LOGISTICA VIITORULUI – va aborda subiecte despre lanțurile de aprovizionare, camioane, transport feroviar și maritim, electromobilitatea și tehnologia hidrogenului în transporturile grele, vehiculele comerciale grele și ușoare, precum și inovațiile tehnologice și digitale pentru lanțul logistic.

COMERȚ & LOGISTICĂ – va aborda subiecte despre transport pe ultimul kilometru „last-mile”, logistica interioară a orașului, autoutilitare, biciclete cargo, roboți de livrare, digitalizare precum și soluții inovatoare pentru retail și comerț electronic.

INFRASTRUCTURA – va aborda subiecte despre infrastructura de încărcare și de hidrogen, extinderea rețelelor de date, managementul datelor, transport cu autobuze pe distanțe lungi, conexiunea cu transportul feroviar.

INOVAȚII ÎN TRANSPORTUL PUBLIC – va aborda subiecte despre autobuze, electrificare, hidrogen, ride-sharing, ride-hailing, MaaS, rețea digitală a serviciilor existente.

„Last Mile Experience” stabilește un nou standard pentru industrie

Cu Last Mile Experience, IAA TRANSPORTATION 2022 prezintă un nou concept inovator de hală. Pentru prima dată la un târg, va fi amenajat un fundal complet al orașului în interior, în cadrul căruia vor fi prezentate în aplicare cele mai recente soluții de transport pe ultimul kilometru. Va fi expusă utilizarea dronelor pentru colete, roboți de livrare, autoutilitare electrice, biciclete e-cargo, precum și inovații din Internet-of-Things, rețele de date și tehnologii cloud, platforme SaaS și hub-uri descentralizate.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button