Știri

Iată de ce șoferii profesioniști iubesc obiectele vestimentare Scania

Având la bază filozofia celor trei R – reducerea cantităților de cumpărături, reutilizarea produselor și reciclarea produseor – îmbrăcămintea Scania este iubită de majoritatea șoferilor profesioniști. 

În cadrul Scania, procesul de proiectare și dezvoltare este bine definit și nu contează că designerii se ocupă de un model de camion nou, de un tricou sau o ustensilă pentru grătar.

Iată de ce șoferii profesioniști iubesc obiectele vestimentare Scania

Unul dintre aspectele cheie ale autenticității designului de produs din cadrul Scania este acela că toți designerii companiei lucrează în același departament.

La fel ca în cazul unui camion nou, proiectarea unor noi obiecte vestimentare pornește de la o schiță pe o coală albă. Procesul este identic cu al oricărei mărci specializată în modă, vizitele la târguri de modă devenind experiențe obligatorii pentru designerii Scania.

„Începem cu o schiță, iar apoi alegem cu atenție tiparul și ce culori și materiale folosim. Lucrarea continuă cu o serie de teste, procedura fiind asemănătoare cu cea din timpul dezvoltării unui camion nou”, a declarat Susanna Hansson, Product Manager în cadrul Scania Truck Gear.

VEZI ȘI: Krone este prezent la a patra etapă FIA ETRC de la Nurburgring

Pentru a afla ce își doresc clienții, designerii petrec mult timp cu șoferii profesioniști, iar astfel obțin informațiile de care au nevoie. În acest fel, designerii vor putea oferi obiecte vestimentare cu adevărat folositoare pentru cei din industrie.

Dar nu este suficient ca designerii să îndeplinească doar dorințele clienților. Acest lucru trebuie realizat într-un mod durabil, iar Hansson caută întotdeauna alternative când vine vorba de materiale.

„În general, folosim bumbac organic, materiale reciclate și chiar și fibre dezvoltate din zațul de cafea. Jachetele sunt un adevărat best-seller, iar toate hainele noastre sunt făcute pentru a fi durabile”, a completat oficialul Scania.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button