Idealogistic Verhoeven a achiziționat 10 semiremorci Talson TGM Secure

Idealogistic Verhoeven a achiziționat 10 semiremorci Talson TGM Secure
Având ca motto "Greatest Care in Getting There", compania Idealogistic Verhoeven, specializată în transport bunurilor de lux, a achiziționat 10 semiremorci Talson TGM Secure.

Idealogistic Verhoeven se ocupă de transportul bunurilor de lux, iar acest lucru înseamnă grijă foarte mare pentru fiecare obiect care se află în semiremorcile companiei.

Idealogistic Verhoeven a achiziționat 10 semiremorci Talson TGM Secure

Din acest motiv, Idealogistic Verhoeven a achiziționat zece semiremorci noi Talson TGM Secure. Astfel, flota companiei ajunge la aproximativ 200 de semiremorci, toate acestea fiind construite având la bază cele mai înalte standarde de siguranță, astfel încât bunurile clienților să fie transportate în cele mai bune condiții.

Conform oficialilor companiei, noua achiziție demonstrează că Idealogistic Verhoeven funcționează într-un ritm bun, iar afacerea se dezvoltă.

„Talson oferă cele mai robuste, puternice și de încredere semiremorci. Iar în cazul noilor achiziții, ceea ce contează pentru noi este podeaua dublă. Acest lucru se traduce prin mai puține transporturi și printr-o eficiență sporită”, a declarat Louis Bardoel, managerul de operațiuni din cadrul companiei olandeze.

VEZI ȘI: Asociațiile germane de transport agreează planul de redresare propus de guvern

Mai mult decât atât, oficialul companiei a observat că semiremorcile produse de Talson sunt mult mai fiabile decât cele asamblate de alte mărci.

„Nu știu exact cât de mult au rezistat, dar vă pot asigura că multe dintre ele au fost în activitate pentru cel puțin 10-12 ani”, a completat oficialul Idealogistic Verhoeven.

Fiecare semiremorcă din cadrul companiei parcurge anual între 130.000 și 230.000 de kilometri, iar în funcție de încărcătură, transportul poate avea echipaje duble. Compania dispune de certificările TAPA și TSR-I, inclusiv certificarea FSR-A pentru depozite.

Follow #infotrucker