IDS isi extinde reteaua europeana cu inca 30 de puncte de alimentare

IDS isi extinde reteaua europeana cu inca 30 de puncte de alimentare
IDS continua sa investeasca in toata Europa, pentru a indeplini si reflecta nevoile clientilor, reteaua actuala avand peste 600 de statii de alimentare.

In termeni practici, aceasta inseamna ca IDS isi extinde reteaua pe piete emergente, cum ar fi Croatia si Slovacia, unde compania a inaugurat recent noi statii de alimentare la reteaua sa si construieste statii de alimentare complet noi in tari din Europa Centrala care fac deja parte din reteaua IDS, cum ar fi in Polonia la Gdansk.

IDS isi extinde reteaua europeana cu inca 30 de puncte de alimentare

In plus, reteaua din Europa de Vest este in continua extindere, pe masura ce compania continua sa investeasca si sa isi consolideze reteaua in tari in care compania este activa de mult timp, cum ar fi Germania, Olanda, Franta si Italia.

Constructia unei statii de alimentare complet noi la Mulhouse in Franta si extinderea retelei IDS cu 13 puncte de alimentare suplimentare in Germania sunt cateva exemple in acest sens.

Puncte de alimentare pozitionate strategic
Situate fie in apropierea unei frontiere, a unui port, langa o intersectie de autostrazi sau pe o ruta majora de acces, populara in randul soferilor de camion, pozitia fiecarui punct de alimentare nou a fost identificata si planificata cu atentie.

Scopul este de a oferi statii de alimentare in locuri unde exista spatiu suficient pentru aceasta, oferind astfel cea mai buna varianta de acces pentru soferii de camion, precum si toate utilitatile necesare.

Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1
Ca orice serviciu comercial care se respecta, IDS se concentreaza pe furnizarea celor mai bune servicii posibile pentru a obtine cel mai inalt nivel de satisfactie al clientilor in randul companiilor de transport pe distante lungi.

Acesta este motivul pentru care au fost efectuate, de exemplu, investitii atat de mari in securitate si control, compania ajungand astfel lider de piata in acest domeniu.

Tot datorita acestui lucru, in prezent este posibila plata anticipata a oricaror taxe sau tichete care pot fi necesare pe drumurile europene.

IDS a fost primul furnizor de carburant care a lansat un card inteligent de carburant, de tip contactless, cu cip RFID (identificare prin frecventa radio) si numar personal PIN, prin care tranzactiile se efectueaza mai rapid si mai sigur.

Fiecare tranzactie este supusa unei verificari de autorizare online si o echipa de securitate este disponibila pentru a monitoriza toate tranzactiile suspecte 365 de zile pe an.

Prin intermediul site-ului web, clientii IDS pot gestiona, bloca sau seta cantitatea maxima de carburant care poate fi alimentata in orice moment, pentru fiecare card si punct de alimentare.

De asemenea, clientii pot vedea orice tranzactie efectuata oriunde in retea. IDS furnizeaza un serviciu care garanteaza un nivel maxim de informatii si transparenta pe tot parcursul operatiunii de alimentare cu carburant.

IDS a lansat recent un serviciu care face posibila plata electronica, fara numerar, a taxelor de autostrada in toata Europa, o solutie convenabila care asigura controlul asupra platilor securizate.

Acesta este un alt exemplu prin care clientii IDS primesc tot ceea ce au nevoie cand sunt in deplasare.

Follow #infotrucker