159 de Renault Trucks C 4X2 440 pentru Bejaia Logistique

Renault Trucks C 4x2 440 pentru Bejaia Logistique

Renault Trucks Algeria a livrat cheile primelor 94 de camioane către companiei Bejaia Logistique, o subsidiară a IFRI Group, urmând ca restul de 65 de unități Renault Trucks C 4X2 440 să fie livrate de francezi în ianuarie 2016.

IFRI Group, jucător cheie în peisajul economic algerian, și-a reconfirmat încrederea în constructorul francez de camioane, prin achiziția a 159 de camioane Renault Trucks pentru filiala sa Bejaia Logistique, o companie specializată în manipularea și transportul de mărfuri. Comanda constă în principal în camioane Renault Trucks C 4X2 440 CP, ce vor fi folosite de compania algeriană pentru transportul regional și național.

159 de Renault Trucks C 4X2 440 pentru Bejaia Logistique

Cheile celor 94 de camioane Renault Trucks au fost prezentate clientului la sfârșitul lunii noiembrie în cadrul fabricii IFRUIT, aflată în Taharacht Industrial Park din Akbou.

Proiectat pentru piețele din afara Europei, camioanele Renault Trucks C au un șasiu ranforsat și suspensie adaptate condițiilor de funcționare de pe piețele vizate. În același timp, acesta oferă o o cabină „de drum”, ce oferă tot confortul necesar pentru transportul pe distanțe lungi. Datorită modularității sale, Renault Trucks C satisface orice tip de nevoie de transport pentru distanțe lungi.

VEZI ȘI: 100 de camioane Renault Trucks T 460 pentru Jost Group

Conform celor de la Renault Trucks, Această gamă de camioane a fost concepută pentru a oferi transportatorilor echilibrul perfect între consum redus de combustibil, confort și siguranță în exploatare. Datorită formei aerodinamice a noii cabinei, dezvoltată și testat într-un tunel de vânt, această gamă este deosebit de eficientă în ceea ce privește consumul de carburant și eficiența energetică.

Cele 159 de camioane Renault Trucks C livrate companiei Bejaia Logistique sunt echipate cu motoare Euro VI de 440 CP cuplate la o cutie de viteze manuală automatizată Optidriver.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker