Imagine prelucrată digital cu o posibilă autorulotă Tesla

Imagine prelucrată digital cu o posibilă autorulotă Tesla

Vanlifer, o compania care proiectează autorulote, a aprins imaginația pasionaților de călătorii la bordul unor astfel de vehicule după ce a făcut publice imaginile digitale cu autorulota Tesla Semi-Home.

În ultimii ani, producătorul american Tesla a tot menționat extinderea gamei de vehicule, însă până acum, mare lucru nu prea s-a întâmplat.

Cu toate acestea, Tesla Semi este unul dintre cele mai așteptate camioane electrice ale momentului. Compani americană promite o autonomie generoasă cu o singură încărcare a bateriilor, cât și o capacitate de tractare mai bună decât cea a camioanelor cu motoare cu combustie internă din Clasa 8.

VEZI ȘI: Bosch și Daimler au primit aprobare pentru parcarea automată neasistată de om

În toată această cavalcadă s-au strecurat și o serie de fani care au cerut o autorulotă Tesla. Cum Elon Musk nu s-a deranjat prea tare, au apărut o serie de specialiști care un prelucrat digital o astfel de autorulotă bazată pe Tesla Semi.

În cazul în care vehiculul ar deveni realitate, acesta ar putea purta numele de Semi-Home și va fi echipat, bineînțeles, cu toate dotările specifice unei autorulote. Pe scurt, vorbim despre o zonă pentru relaxare, una în care vei putea servi masa și una în care te vei putea odihni.

Nu lipsesc nici bucătăria și baia, iar conform celui care a proiectat această autorulotă Tesla, interior va putea acomoda până la șase persoane.

Dar până să vedem un astfel de produs în viața reală, propunem să așteptăm lansarea oficială a lui Tesla Semi, model care ar trebui să ajungă în producția de serie în cursul acestui an.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.