Breaking NewsCamioane

Imagini în premieră cu noul MAN TGX apărute în mediul online

Imagini în premieră cu noul MAN TGX apărute în mediul online, cu aproape două săptămâni înainte de prezentarea oficială, programată la Bilbao pe 10 februarie 2020.

Noul MAN TGX urmează să fie prezentat oficial la Bilbao pe 10 februarie, însă din cauza unui acord de publicare mai vechi între publicația germană Fernfahrer și MAN, primele imagini cu noua generație de camion au apărut online, dând peste cap întreaga strategie de comunicare a producătorului german.

Imagini în premieră cu noul MAN TGX apărute în mediul online

Conform informațiilor publicate în revista germană, noul MAN TGX vine cu o cabină a cărei laterale au fost complet reproiectate și cu un design mult mai agresiv în comparație cu generația pe care o înlocuiește.

Noul camion are un panou de bord complet nou în stil cockpit, un nou volanul multifuncțional (apropiat de cel al lui Scania) și frână de parcare electronică amplasată de consola centrală (Doamne ajută!!!).

În ceea ce privește siguranța, noul MAN TGX vine echipat în standard cu sisteme de asistență pentru șofer, inclusiv cu sistem de asistență la virare, senzorii fiind amplasați pe pasajul roților. Aerodinamica a fost și ea îmbunătățită, camionul având elemente aerodinamice noi, precum deflectoarele de aer montate în zona mediană a ușilor.

VEZI ȘI: Despre camionul viitorului vom afla mai multe la IAA Hanovra 2020

Noul camion al producătorului german are o vizibilitate laterală mult îmbunătățită, grație noilor oglinzi laterale care permit o vedere neobstrucționată în zona stâlpului A. Un sistem de camere și ecrane care să înlocuiască oglinzile clasice va fi disponibil ulterior.

Imagini în premieră cu noul MAN TGX apărute în mediul online

Cum am spus, întreg panoul de bord a fost reproiectat, acesta fiind îndreptat spre șofer. Selectorul de viteze a fost mutat la volan pe maneta din dreapta, iar frâna de parcare electronică pe bord.

Pe consola centală a fost montat un selector rotativ, cu ajutorul căruia șoferul poate naviga prin meniul sistemului multimedia. De asemenea, acesta are încorporat un sistem de touchpad.

Tot noi, dar caracteristice gamei TG, sunt și farurile LED, care au același design ca cele ale autobuzelor și autocarelor MAN, respectiv grila radiatorului.

Imagini în premieră cu noul MAN TGX apărute în mediul online

Cum mai multe informații și detalii vom reveni pe 10 februarie, respectiv pe 13 -14 februarie, direct de la Bilbao, atunci când vom face și un live cu noul MAN TGX pe pagina noastră de Facebook.

Lasă-ne un comentariu cu părerea ta despre „noul leu” din Bavaria.

Din aceeași categorie...

Back to top button