Camioane

Îmbunătățiri aduse gamei de distribuție Renault Trucks D și D Wide

Gama de distribuție Renault Trucks D și D Wide a fost revizuită, acesta beneficiind de mai multe îmbunătățiri la nivel de design interior, confort și performanțe.

Pe lângă îmbunătățirile aduse designului interior, aerodinamicii, confortului, ergonomiei și siguranței, noua gamă de distribuție Renault Trucks D și D Wide este 100% conectată.

Îmbunătățiri aduse gamei de distribuție Renault Trucks D și D Wide

În ceea ce privește designul interior, noilor camioane de distribuție Renault Trucks D și D Wide vin cu un bord reproiectat, care include un nou volan și un panel de instrumente în alb și negru.

Pentru a ușura munca șoferului, au fost adăugate un suport pentru tabletă, un suport opțional pentru un al doilea telefon mobil și două porturi USB-C.

În plus, aceste vehicule sunt dotate cu un nou echipament radio, compatibil cu rețeaua digitală terestră DAB+.

Îmbunătățiri aduse gamei de distribuție Renault Trucks D și D Wide

Pentru un nivel de confort mai înalt, Renault Trucks oferă Pachetul Comfort ca opțiune, acesta incluzând volan de piele, scaun șofer cu suport lateral, spații de depozitare adiționale, un al doilea suport pentru smartphone și trapă de acoperiș (numai pentru varianta D Wide).

Noi echipamente pentru creșterea siguranței
Renault Trucks D și D Wide sunt echipate standard cu sistem Adaptive Cruise Control (ACC), care menține o distanță sigură față de vehiculul din față, prin ajustarea automată a accelerației și a frânării, pentru mai multă siguranță, o rulare mai lină și pentru reducerea oboselii șoferului.

VEZI ȘI: BGL amenință că va organiza un protest similar cu cel al fermierilor germani

Pentru un nivel înalt de siguranță, Renault Trucks oferă Pachetul Protect ca opțiune, acesta incluzând lumini spate LED, sistem de ajutor la pornirea din rampă, ușă vitrată și alarmă pentru mers înapoi, pentru a îmbunătăți protecția participanților la trafic.

Camioane conectate, pentru productivitate crescută
Camioanele Renault Trucks D și D Wide sunt echipate cu motoare Euro VI Step D, care sunt atât eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, cât și prietenoase cu mediul. Pentru a crește și mai mult eficiența și productivitatea, modelele din seria Renault Trucks D sunt conectate standard (TGW 4G).

Astfel, sunt compatibile cu Optifleet, soluția de management al flotelor de la Renault Trucks. Cu Optifleet, activitatea vehiculelor este administrată în timp real, ceea ce înseamnă că principalele elemente de costuri pot fi controlate în totalitate.

Managerii flotelor pot urmări consumul de combustibil al vehiculelor cu Optifuel Check și pot realiza o geolocalizare în timp real prin intermediul Optifuel Map.

Îmbunătățiri aduse gamei de distribuție Renault Trucks D și D Wide

Pentru o productivitate maximă, Renault Trucks oferă opțional Pachetul Fuel Eco, acesta incluzând deflector ajustabil de acoperiș, modul de putere redusă, sistem de oprire automată a motorului după 3 minute, funcția Optiroll „free wheel” (pe D Wide), cutie de viteze optimizată Fuel Eco (pe D Wide) și un compresor de aer decuplabil (numai pe motoarele DTI 11).

Motoarele Renault Trucks D și D Wide E sunt compatibile cu combustibili sintetici XTL și cu biodiesel. Modelele 2020 sunt disponibile, de asemenea, în versiuni pe gaz natural (D Wide CNG) și 100% electric (D și D Wide Z.E.).

Din aceeași categorie...

Back to top button