ȘtiriUtilitare ușoare

Îmbunătățiri pentru Mercedes-Benz Clasa V și Marco Polo

Mercedes-Benz a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru Clasa V și Marco Polo, cele două modele fiind acum disponibile cu sistemul MBUX.

Atât monovolumul, cât și camper van-ul producătorului german au fost lansate în urmă cu mai puțin de an, însă Mercedes-Benz spune că trebuie să mențină în gamă modele atractive pentru publicul tânăr.

Îmbunătățiri pentru Mercedes-Benz Clasa V și Marco Polo

Pe lista noutăților pregătite pentru Mercedes-Benz Clasa V, oficialii constructorului german au trecut noul sistem de infotainment MBUX (Mercedes-Benz User Experience).

Acesta va putea fi comandat fie cu un ecran central tactil de 7 inch, fie cu unul de 10.25 de inch. Odată cu introducerea acestui ecran, Mercedes-Benz a introdus și noul touch pad pentru controlul informațiilor afișate de sistemul de infotainment.

MBUX este un sistem care integrează și un asistent virtual. Cu timpul, acesta va învăța obiceiurile șoferului și va oferi sugestii noi. Odată cu introducerea sistemului MBUX, Mercedes-Benz a pregătit și câteva porturi USB-C pentru încărcarea device-urilor moderne.

VEZI ȘI: Compania Blok ‘N’ Mesh și-a mărit flota cu 26 de camioane MAN

Având la bază platforma lui Clasa V, camper van-ul Marco Polo va prelua și el noul sistem de infotainment MBUX. Odată cu acesta, nemții oferă pentru Marco Polo și sistemul MBAC (Mercedes-Benz Advanced Control).

Aplicația va fi conectată la sistemele mașinii și va oferi informații cu privire la următoarele module: nivelul apei din rezervoare, nivelul bateriilor auxiliare, setarea/verificarea temperaturii accesoriilor răcite, verificarea sistemului auxiliar de încălzire, controlul trapei, controlul sistemului audio și controlul sistemului de iluminare.

Noutățile pregătite de Mercedes-Benz pentru Clasa V și Marco Polo sunt disponibile începând cu luna decembrie.

Din aceeași categorie...

Back to top button