Impact frontal între două basculante în Germania, soldat cu moartea unuia dintre șoferi

Impact frontal între două basculante în Germania, soldat cu moartea unuia dintre șoferi
Impact frontal între două basculante pe un drum de acces într-un șantier din Germania, soldat cu moartea unuia dintre șoferi.

Marti, 28 aprilie 2020, în jurul orei orei 15:45, din motive rămase încă necunoscute, două basculante, una rigidă și alta articulată, s-au lovit frontal, pe drumul de acces al șantierului de producție a prefabricatelor din beton lângă Inden, Germania.

Impact frontal între două basculante în Germania, soldat cu moartea unuia dintre șoferi

Din păcate, în urma impactului frontal violent, șoferul autobasculantei, în vârstă de 70 de ani, și-a pierdut viața pe loc din cauza rănilor suferite. Celălalt, în vârstă de 47 de ani, aflat la volanul basculantei articulate încărcată cu pământ, a suferit numeroase leziuni.

Acesta a fost transportat de urgență la spital cu un elicopter chemat la locul accidentului și internat la terapie intensivă.

În coordonare cu procurorul de caz și responsabilii șantierului de producție a prefabricatelor din beton, poliția a început colectarea de date pentru a stabili cauzele exacte care au dus la producerea acestui tragic accident.

VEZI ȘI: Fraudarea taxei de drum în Germania, folosind camioane pe gaz trucate

Un expert a început munca de reconstituire chiar la fața locului. În acest context, cele două basculante implicate în accident au fost recuperate de o companiei specializată în tractări. Din estimările inițiale, pe lângă viața pierdută, valoarea totală a pagubelor se ridică la peste 200.000 de euro.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.