În 2015, IVECO sărbătorește 40 de ani de existență și performanță

În 2015, IVECO sărbătorește 40 de ani de existență și performanță
In acest an, Iveco sarbatoreste 40 de ani de existență și performanță alături de clientii săi, o poveste de succes a vehiculelor sale comerciale, purtatoare ale unui mesaj pentru transport durabil.

Pentru a celebra cei 40 ani de excelenta alaturi de cei 150 de ani de experienta acumulata in productia de vehicule comerciale, Iveco a creat cu aceasta ocazie un logo special ce reprezinta un vehicul stilizat alaturi de sloganul „40 de ani de Iveco, 150 de ani de experienta”.

În 2015, IVECO sărbătorește 40 de ani de existență și performanță

Acest logo va aparea ca vizual pe toate materialele de comunicare ale marcii italiene pana la finalul lui 2015.

O mare parte din activitatea de celebrare a marcii este promovata pe un site-ul special lansat de italieni www.iveco40.com, disponibil in 14 limbi, acolo unde si publicatia noastra a incarcat fotografii facute de-a lungul timpului la evenimentele la care a fost prezenta.

O data cu lansarea site-ului, pentru a creste interesul fanilor, Iveco a lansat si un concurs bazat pe fotografii si clipuri ce pot fi incarcate pe site pentru ca toti fanii sa se bucure.

In fiecare saptamana, cea mai buna fotografie va fi adaugat la o carte virtuala dedicata special aniversarii a 40 de ani de existenta.

De asemenea, Iveco a lansat si un clip care trece in revista istoria marcii.

Gratie unei atentie crescute spre inovatie si noile tehnologii, Iveco a devenit, in prezent, un lider european in domeniul propulsiei alternative, anticipand solutii care vor contribui si mai mult la reducerea impactul asupra mediului in sectorul transporturilor cu scopul de a deveni un partener pentru transportul durabil.

Parte a grupului CNH Industrial, lider la nivel mondial in sectorul bunurilor de capital, produsele sub marca Iveco sunt fabricate in unitatile de productie din Europe, China, Australia, Argentina, Brazil si Africa, avand activitati de business in peste 160 de tari, inclusiv Romania.

Follow #infotrucker