In 2015, la Auto Schunn cel mai bine vandut model de masina este ML 350 CDI

In 2015, la Auto Schunn cel mai bine vandut model de masina este ML 350 CDI

Numele lui Jurgen Schunn, proprietarul celei mai mari companii auto din vestul tarii, este strans legat de business-ul cu automobile, fiind cunoscut si drept unul din oamenii care au adus calitatea germana in tara noastra. Nascut in Romania, omul de afaceri a plecat din tara in anul 1982 si a revenit dupa 1990, punand bazele unui adevarat imperiu auto. Astfel, in 1993 s-a nascut Auto Schunn, care astazi este dealer Mercedes-Benz in Westendorf Germania, Arad, Deva, Sibiu, Craiova si Suceava.

In ciuda altor sectoare de afaceri, anul 2015 a inceput bine pentru Auto Schunn, care a reusit sa creasca vanzarile cu aproximativ 18%. La inceput, preconizarile de profit nu au fost realizate in primele trei luni, dar s-au gasit solutii si au existat niste masuri de adaptare, firma fiind intr-un proces de implementare in acest sens.  In aceeasi nota, departamentul de After Sales este in dezvoltare, inregistrandu-se o crestere cu peste 26% in primele patru luni.

In 2015, la Auto Schunn cel mai bine vandut model de masina este ML 350 CDI

Dat fiind contextul de succes, omul de afaceri Jurgen Schunn a dezvaluit cateva informatii despre parcursul firmei sale de la inceputul anului si pana astazi: „Cel mai bine vandut model de masina este ML 350 CDI, iar cel mai scump, un Maybach, livrat chiar recent. Pentru viitor, preconizez ca masinile electrice sa fie mai cautate, neasteptand un boom. Acest lucru depinde de diverse lucruri deficitare deocamdata, precum lipsa statiilor de alimentare cu curent electric, timpul indelungat de incarcare a bateriilor, kilometri redusi de mers cu aceste masini, schimbarea bateriilor dupa cativa ani si asa mai departe. In privinta extinderii Auto Schunn pe piata din Romania, inca nu am luat o decizie, dar studiem contextul“, a declarat Jurgen Schunn.

Follow #infotrucker