În 2015, vânzările și veniturile Waberer’s au crescut

În 2015, vânzările și veniturile Waberer’s au crescut

Compania maghiară de transport a înregistrat în 2015 vânzări de 522.5 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creștere de 5.2% față de 2014, în ciuda condițiilor de piață „negative”.

Raportul anual al companiei arată că în 2015, Waberer’s a înregistrat cu un profit brut (EBITDA) de 69.3 milioane euro, în creștere cu 3.1% față de anul precedent, și un profit net de 12.4 milioane de euro cu 12.1% mai mult ca în 2014. Rezultatele sunt considerate bune, cu toate că unele condiții „nefavorabile” de piață au compromis așteptările oficialilor companiei.

Potrivit unei note Waberer’s unul din factorii care au influențat piața a fost criza migranților care a declașant cu val de restricții privind comerțul între frontierele comunitare și controale ocazionale Schengen, care au încetinit fluxul rutier de mărfuri. Alți factori negativi indicați de compania maghiară sunt excesul cauzat de embargoul vehiculelor comercializate în Rusia și criza șoferilor profesioniști din toată Europa.

În 2015, vânzările și veniturile Waberer’s au crescut

Factorul de încărcare al camioanelor a crescut în 2015 de la 90.9% la 91.3%, datorită noilor tehnologii care îmbunătățesc organizarea transporturilor. În plus, acestea au scăzut consumul de combustibil, chiar dacă flota a crescut cu 5.6%, ajungând la un total 3.430 de vehicule. În 2015, vehiculele Waberer’s au parcurs un total de 422 de milioane de kilometri.

VEZI ȘI: Compania Waberer’s deschide o sucursală în Germania

De asemenea, compania ungară și-a extins rețeaua, în martie 2015 fiind deschisă sucursala italiană iar în septembrie cea olandeză. Cele mai importante piețe sunt, pe lângă cea națională, Germania (unde a deschis recent un birou în Köln), Italia, Franța, Marea Britanie și Spania. Compania mai deține filiale în Franța, Marea Britanie, Polonia, România și Slovacia.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Follow #infotrucker