MagazinTruck Racing

În 2016, EUROPART susține echipa Reinert Racing Team

EUROPART, lider european pe piața pieselor de schimb pentru vehicule comerciale, echipamente de atelier si accesorii sprijină echipa lui René Reinert, care, în 2016, participă în FIA European Truck Racing, cu două camioane noi-nouțe.

În timp ce René Reinert este deja în lupta pentru pozițiile de top încă din prima etapă desfășurată pe circuitul austriac Spielberg, Steffi Halm, al doilea pilot al echipei Reinert Racing Team, va debuta în a doua etapă programată în al doilea weekend din luna mai pe circuitul de la Misano, Italia.

EUROPART echipează ambele camioane ale echipei Reinert Racing Team de-a lungul întregului sezon, cu frâne și alte componente produse sub marca proprie.

În 2016, EUROPART susține echipa Reinert Racing Team

De altfel, în ultimii ani, produse marcă proprie EUROPART și-au demonstrat calitatea și fiabilitatea lor în cursele de camioane. Acest lucru este confirmat și de echipa Reinert Racing Team, care spune despre frânele EUROPART că furnizează performanțe excelente în condiții de solicitare maximă în cadrul curselor.

Ca și în anii trecuți, EUROPART va invita clienții să participe în cadrul curselor de camioane din acest sezon din toată Europa pentru a experimenta atmosfera din cadrul curselor de camioane.

VEZI ȘI: Anvelopele Continental economisesc combustibil

Ca în fiecare an, Grand Prix-ul de la Nürburgring va fi atracția sezonului, în cadrul căruia EUROPART va organiza o mini-expoziție sub motto-ul „EUROPART Bestzeit”. În cadrul Bitburger Event Center de la Nürburgring mai mult de 80 de producători de marcă și furnizorii vor expune cele mai noi produse.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button