Știri

Caravana Scania 2020: În acest an, evenimentele Scania România se mută în online

În perioada 30 octombrie – 27 noiembrie 2020, Scania România va organiza caravana sa tradițională în online, din cauza pandemiei de COVID-19.  

După 10 ani și peste 100 de evenimente organizate în cele mai mari orașe din România, caravana Scania merge mai departe în online, sub sloganul “Împreună ținem România în mișcare”.

Alături de parteneri din industria de transport, Scania România invită managerii de transport, șoferii profesioniști și pasionații de camioane să participe la cinci evenimente digitale interactive și inovative.

Scania și partenerii săi invită toate companiile de transport – patroni, manageri, șoferi profesioniști –, dar și pasionații de camioane să participe la 5 evenimente interactive și inovative desfășurate, de această dată, în mediul online.

La fiecare dintre cele 5 evenimente, 50 de participanți care vizitează toate standurile virtuale ale partenerilor Scania vor primi un kit de supererou în care vor găsi o mască anti-COVID reutilizabilă și personalizată, o borsetă și mănuși personalizate. Vor fi oferite, prin tragere la sorți, 20 de mingi de fotbal, iar unul dintre participanți va primi marele premiu, o dronă DJI Mavic Air.

Caravana Scania 2020: În acest an, evenimentele Scania România se mută în online

VEZI ȘI: Laborator mobil de testare rapidă a persoanelor pentru COVID-19 pe platforma MAN TGE

Evenimentele digitale din cadrul caravanei Scania sunt organizate prin intermediul unei platforme dedicate, cu ajutorul căreia “vizitatorii” vor putea interacționa cu vorbitorii și vor putea accesa prezentări comerciale și expoziții digitale ale celor mai noi produse și servicii Scania, scurte interviuri cu manageri și proprietari de firme de transport, despre modul în care s-au adaptat aceștia în perioada pandemiei, vorbitori din partea IRU și ai patronatului în construcții, vorbind despre evoluția pieței.

Programul evenimentelor digitale:

 • Vineri, 30 octombrie, 11:00 – 13:00
  2020 – 2021 Tendințe și oportunități în transportul rutier de marfă
 • Vineri, 06 noiembrie, 11:00 – 13:00
  2020 – 2021 Tendințe și oportunitati pentru companiile de transport în construcții
 • Vineri, 13 noiembrie, 11:00 – 13:00
  Gazul natural (CNG & LNG) – Varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă
 • Vineri, 20 noiembrie, 11:00 – 13:00
  2020 – 2021 Tendințe și oportunități pentru companiile de transport în construcții
 • Vineri, 27 noiembrie, 11:00 – 13:00
  Gazul natural (CNG & LNG) – Varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă

Cei interesați să participe la evenimentele digitale Scania își pot lua un “bilet”, accesând: https://events.scania.ro/caravana-digitala-2020/

Din aceeași categorie...

Back to top button