În 2020, modelele Renault Trucks T și T High devin mai economice

În 2020, modelele Renault Trucks T și T High devin mai economice

De la lansarea pe piață, în 2013, Renault Trucks a adus anual îmbunătățiri gamei sale de transport internațional, astfel că, în 2020 modelelor Renault Trucks T și T High devin și mai economice.

În 2020, Renault Trucks T și T High vin cu îmbunătățiri în ceea ce privește consumul de carburant, dar și la nivelul finisajelor interiorare ale cabinei.

Echipate cu propulsoarele DTI 11 și DTI 13 Euro VI Step D, noile versiuni Renault Trucks T și T High sunt mai economice și ecologice comparativ cu generația anterioară, grație unei noi axe de înaltă eficiență și a unor discuri de frână mai ușoare, care  îmbunătățesc consumul.

Opțional, pot fi activate noi setări ale camionului, care oferă o economie de combustibil suplimentară de 3%. Motoarele Renault Trucks T și T High sunt compatibile cu combustibili sintetici XTL și cu biodiesel.

La interior, noile versiuni vin cu un bord de culoarea cărbunelui, mânere din aluminiu și inserții metalice pe praguri, în timp ce coloana volanului ajustabilă pe trei direcții, care până acum era oferită în dotare opțională, devine standard.

În 2020, modelele Renault Trucks T și T High devin mai economice

În ceea ce privește depozitarea la interior, cabina noilor versiuni Renault Trucks T și T High oferă șoferilor o multitudine de spații cu un volum total de nu mai puțin de 221 de litri. La exterior, grila radiatorului și oglinzile laterale pot fi, încă, comandate opțional în negru lucios sau portocaliu.

VEZI ȘI: Blocat sub un pod feroviar, în Franța, după ce a ignorat limita de înălțime

De asemenea, Renault Trucks T și T High pot fi echipate cu Roadpad+ ca opțiune. Acționând ca un asistent de bord, acesta permite șoferilor să asculte muzică, să-și folosească telefoanele hands-free și să realizeze manevrele în singuranță, grație camerelor laterale și posterioare.

Cu Roadpad+, șoferul poate obține, de asemenea, asistență în navigație din partea unui sistem de navigație prin satelor dedicat camioanelor.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.