ParcariȘtiri

Germania: În 2021, încep lucrările de construcție a 10 parcări noi pentru camioane

În 2021, autoritățile din Saxonia Inferioară (Germania) vor începe construcția a zece parcări pentru camioane pe A2, A7 și A38.

Lipsa locurilor de parcare pentru camioane este o problemă majoră pe autostrăzile din Germania. Tocmai de aceea autoritățile naționale și regionale aloca constant fonduri pentru dezvoltarea de parcări noi și modernizarea celor existente.

Germania: În 2021, încep lucrările de construcție a 10 parcări noi pentru camioane

În cadrul unui astfel de program, autoritățile din Saxonia Inferioară, vor aloca un buget care să ducă la creșterea numărului de locuri de parcare cu 600 până în 2030.

VEZI ȘI: Letonii nu mai sunt atât de convinși de eficența Pachetului de Mobilitate

Conform ultimului raport publicat de ministrul transporturilor din această regiune, din 2009 și până anul acesta au fost creat 3.300 de locuri de parcare. Începând din 2021 începe un nou program care va duce la crearea de 580 de locuri noi în 10 parcări de pe autostrăzile din Saxonia.

Cele 10 parcări vor fi construite în următoarele puncte.

Pe A2 în zona Rodenberg Nord și Rodenberg Süd, la Lehrte în zona de sud, la Eixe în nord, și în punctele din Wolfsburg și Königsluttetr.

Pe A7 la Wasserbreite în Göttingen-Holtensen și la Langer Grund în Drammetal, iar pe A28 la Ammerland Nord în Uplengen și Ammerland Süd în Uplengen.

Pe A38 se va construi o parcare nouă la Gieseberg în Friedland. Toate acestea vor fi dotate cu benzinării, spații de restaurant, toalete, dușuri și locuri de cazare.

Din aceeași categorie...

Back to top button