CarburantiTop News

Smart Diesel a devenit liderul pieței de soluții de mobilitate pentru industria de transport din România

La doar un an de la preluare de către DKV Mobility, Smart Diesel a devenit liderul pieței de soluții de mobilitate pentru industria de transport din România.

Sinergia dintre Smart Diesel, o companie cu un puternic background antreprenorial, și forța financiară, logistică și tehnologică a DKV Mobility, permite dezvoltarea comună de noi oportunități de afaceri, care să reflecte nevoile clienților și să creeze valoare prin calitate și accesibilitate. Mobilitatea înseamnă schimbare și adaptare continuă, iar soluțiile Smart Diesel exploatează toate avantajele unei oferte scalabile, centrate pe client.

Smart Diesel a devenit liderul pieței de soluții de mobilitate pentru industria de transport din România

Preluarea de către DKV Mobility a permis adăugarea în portofoliul Smart Diesel a produselor și serviciilor DKV Mobility, iar acum, clienții au acces direct la serviciile de plată a taxelor de drum din România și din întreaga Europă prin intermediul aparatelor DKV Box. Odată cu preluarea Smart Diesel, DKV Mobility a fost preluată și firma Tax Refund, astfel că, transportatorii pot recupera și TVA-ul la carburant.

Din 2022, clienții Smart Diesel vor putea să beneficieze prin intermediul cardului DKV de integrarea serviciilor de telematica oferite de DKV Live cu burse de transport de mărfuri, având astfel posibilitatea de a vedea mărfurile disponibile în zona în care se află camioanele. De asemenea, vor putea autoriza tranzacțiile de combustibil cu aparatele DKV Live, și chiar să plătească cu un card virtual, aflat în aplicația DKV de pe telefonul șoferului.

De asemenea, cardurile de combustibil și dispozitivele de decontare a taxelor contactless Smart Diesel sunt instrumente operaționale esențiale pentru transportatorii rutieri, având rolul de a menține în mișcare camioanele, respectiv a menține deschise și eficiente lanțurile de aprovizionare.

Cifră de afaceri în creștere

Ultimul trimestru al anului 2021 a adus companiei, pe piața din România, o creștere a cifrei de afaceri cu 45%, raportată la ultimul trimestru din 2020. Creșterea vine în primul rând din serviciile tradiționale pe care le oferă clienților prin rețeaua extinsă de parteneri pentru combustibilii tradiționali. Alți factori care au contribuit la creșterea cifrei de afaceri în România, în 2021, au fost facilitățile oferite pentru plata taxelor de drum și a serviciilor esențiale de care transportatorii rutieri au nevoie, cum ar fi serviciile de asistență rutieră, parcări securizate, feribot, servicii de curățare cisterne.

VEZI ȘI: DKV Mobility facilitează decontarea taxei de drum în Scandinavia

”Ne concentram permanent pe inovație și pe succesul clienților, pe abilitatea de a gestiona personalizat fiecare companie, fiecare provocare a unui antreprenor. Odată cu creșterea companiei dorim să menținem avantajul de a oferi o disponibilitate 24/7 clienților noștri, iar în 2021 am investit în extinderea echipei la 120 de angajați, profesioniști cu vastă experiență în domeniu. Punând clienții noștri în centrul a tot ceea ce facem, ne-am extins organic și am devenit lider pe piața soluțiilor de mobilitate pentru industria de transport din România”, afirmă Ovidiu Andrieș, CEO Smart Diesel part of DKV Mobility.

Furnizarea de informații relevante și bine sumarizate pentru industria de transport a fost o altă preocupare constantă a echipei Smart Diesel. Astfel, la finalul lui 2021, Smart Diesel a lansat blogul www.smartinfo.ro, un loc unde transportatorii rutieri și șoferii de camion din Romania pot afla informații importante ce le pot influența costurilor, dar și recomandări ce le pot ușura activitatea de zi cu zi.

În concluzie, în 2022, Smart Diesel, parte a DKV Mobility, oferă transportatorii rutieri din România soluții complete de mobilitate, digitalizare și acces la o rețea internațională disponibilă în peste 45 de țări.

Din aceeași categorie...

Back to top button