ȘtiriTransport 4.0

în 5 luni, platforma Drive4Schenker a intermediat 110.000 de curse

În primele 5 luni de funcționare, pe platforma Drive4Schenker au fost intermediate 110.000 de curse, iar numărul companiilor de transport înregistrate a ajuns la 40.000.

Conform informațiilor publicate de DB Schenker, companiile primesc direct pe mail, în fiecare zi, informații despre curse pe care le pot face în Europa, în funcție de detaliile pe care le-au încărcat în platformă.

în 5 luni, platforma Drive4Schenker a intermediat 110.000 de curse

Pe această platformă pot trimite oferte și pot încheia contracte direct cu cei care au nevoie de serviciile lor. Astfel, pe platforma Drive4Schenker au fost întermeidate peste 110.000 de curse în cele 5 luni de la lansare.

Platforma Drive4Schenker a fost lansată în luna iulie, iar Christian Drenthen, director în cadrul DB Schenker, spune că numărul intermedierilor se dublează de la o lună la alta. Numărul de cereri pentru curse crește zilnic și la fel numărul de companii de transport înscrise.

Drive4Schenker înlesnește colaborarea dintre companiile care au ceva de transportat și companiile care oferă transport. În plus, în următoarea perioadă vor fi incluse pe platformă și toate serviciile oferite de DB Schenker, de la transport și până la depozite logistice.

VEZI ȘI: Polonia rămâne liderul în transportul rutier internațional european

Prin intermediul unui tool special care analizează datele (Data Analytics) fiecare companie înregistrată pe platformă va primi oferte în funcție de ceea ce are nevoie în funcție de datele completate în momentul efectuării unei comenzi.

110.000 de curse intermediate în 5 luni pe platforma Drive4Schenker

În faza a doua de dezvoltare, platforma va oferi un tool care să ajute companiile să calculeze prețurile de transport, să optimizeze rutele de transport și va avea și o integrare a sistemului Track and Trace de la DB Schenker prin care clienții pot să urmărească exact unde se află marfa transportată.

Din aceeași categorie...

Back to top button