Companii de transport

În două nopți succesive, Universal Transport a transportat 1.560 de tone

Transportul rutier de mărfuri agabaritice se numără printre cele mai solicitante și mai intens planificate servicii de logistică.

Este și cazul comenzii de transport pe care echipa Universal Transport din Bamberg a trebuit s-o efectueze în Osthessen, la începutul lunii august.

În două nopți succesive, Universal Transport a transportat 1.560 de tone

Pe durata a două nopți succesive, echipa Universal Transport a efectuat un total de 12 transporturi cu o lungime de aproximativ 52 metri și o greutate totală de aproximativ 130 tone per transport, pentru un client din Eichenzell (Fulda).

VEZI ȘI: DKV a achiziționat 25% din compania VAT Services

Camioanele companiei din Paderborn au trebuit să transporte stâlpi prefabricați din beton armat, care urmau să fie utilizați în  construcția unei hale industriale.

Pentru realizarea acestei comenzi s-au efectuat, în fiecare noapte, șase transporturi utilizând ansambluri speciale și vehicule de însoțire, trei de tip BF4 și trei de tip BF3.

În două nopți succesive, Universal Transport a transportat 1.560 de tone

Datorită amplasării, ansamblurile speciale au putut ieși din fabrică doar cu spatele, trebuind să fie ghidate permanent până conexiunea cu autostrada A 66, pentru a putea întoarce la intrarea pe aceasta.

„O bună pregătire, echipamentul corect și, desigur, munca în echipă trebuie să caracterizeze fiecare comandă. Echipa Universal Transoort din Bamberg a lucrat excelent aici“, spune Karsten Hillebrand, manager local al Universal Transport Bamberg.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button