Burse de transport

În Europa, Uber Freight îmbunătățește și eficientizează industria logistică

De la începutul său în Statele Unite, Uber Freight a exploatat experiența de inovator în industria logistică pentru a îmbunătăți transportul atât pentru transportatori cât și pentru expeditori.

Acum, odată cu lansarea platformei Uber Freight în Europa, „Lumea Veche” primește o nouă modalitate eficientă și transparentă de a transporta mărfuri.

În Europa, Uber Freight îmbunătățește și eficientizează industria logistică

„Am avut norocul să fiu ales să transport prima încărcătură pentru Uber Freight în Europa”, a declarat Sjors Gerits, manager GP Trans, un transportator specializat în livrări expres din Olanda.

În iunie, GP Trans a folosit Uber Freight pentru a livra un transport către Heineken. Chiar de la acest prim transport, Sjors și-a dat seama de multe dintre avantajele oferite de Uber Freight: găsirea și rezervarea încărcărilor ușor, documentația electronică și plata în termen de 7 zile de la depunerea actelor.

În industria logistică, a fi primul care încearcă lucrurile noi poate fi descurajant, însă Uber Freight a schimbat complet această mentalitate. Pentru Sjors, Uber Freight a reprezentat un avans tehnologic care are nevoie urgentă de camioane europene.

O componentă a aplicației pe care o apreciază este capacitatea de a găsi transporturi 24/7.

VEZI ȘI: Noul sistem de taxare din Cehia va genera cozi pe zeci de kilometri la frontiere

Ca în cazul oricărui transportator, găsirea mărfii este o prioritate ridicată, iar aplicația simplifică pentru el rezervarea atât de necesară pentru a-și menține flota în mișcare. În special, îi place să scaneze zona folosind afișarea hărții.

„Dacă este în apropiere, trebuie doar să facem clic și în câteva secunde transportul este rezervat”, a spus el.

Un alt aspect important care pe Sjors l-a cucerit a fost posibilitatea de a depune documentele în format electronic. Cu ajutorul camerei de pe un telefon mobil, șoferii pot face dovada livrării și o pot încărca imedia. Fotografia este trimisă către Uber Freight, iar plata se face în termen de 7 zile.

Sjors vede nu numai avantaje pentru el însuși, dar și pentru cei de la volan. La fel ca în Statele Unite, Europa se luptă cu un deficit de șoferi. Crearea unei experiențe de muncă pozitive este esențială pentru angajarea și păstrarea acestor angajați de înaltă valoare la GP Trans.

Din aceeași categorie...

Back to top button