În Kaliningrad a fost deschisă o nouă uzină Cryogas de gaz natural lichefiat

În Kaliningrad a fost deschisă o nouă uzină Cryogas de LNG
Noua uzină de producție de LNG (gaz natural lichefiat) a fost deschisă oficial în Kaliningrad, Rusia. Uzina Cryogas GRS-2 LNG este cea mai mare instalație de lichefiere a gazelor naturale din Europa Centrală.

Uzina de producție de gaz natural lichefiat este o altăr sursă de aprovizionare stabilă și fiablă, iar primele livrări ale noii uzine au ajuns deja în Polonia și în statele baltice.

În Kaliningrad a fost deschisă o nouă uzină Cryogas de gaz natural lichefiat

Ceremonia de deschidere a fost o oportunitate pentru prezentarea tehnologiei și a procesului de producție gazului natural lichefiat. La început, linia de producție purifică și transformă gazul natural din formă gazoasă în formă lichidă.

Mai departe, semiremorcile sunt încărcate, iar mai apoi camiaonele pornesc către destinațiile finale. LNG-ul este utilizat pe scară largă în industrie, transport rutier și pe navele maritime.

VEZI ȘI: “Adina Vălean trebuie să ia în serios lucrătorii din transport”, spune ETF

În prezent, fabrica de gaz natural lichefiat de lângă Kaliningrad are o capacitate anuală de câteva zeci de tone de LNG pe an. Noile volume vor permite Cryogas pentru creșterea treptată a unui număr de clienți. Acesta va furniza nu numai o garanție a aprovizionării cu gaz, ci și economii și o ofertă complexă pentru trecerea la LNG.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.