BusȘtiri

În Lublin vor circula 20 de autobuze electrice și 15 troleibuze Solaris

Autoritatea de transport local Zarząd Transportu Miejskiego (ZTM) din Lublin (Polonia) a comandat 20 de autobuze electrice și 15 troleibuze Solaris.

Transportul public din orașul polonez Lublin va beneficia în scurt timp de 15 troleibuze articulate Solaris Trollino 18 și 20 de autobuze electrice Solaris Urbino 12.

În Lublin vor circula 20 de autobuze electrice și 15 troleibuze Solaris

Primele livrări vor începe în noiembrie 2020 (5 troleibuze) și vor continua în aprilie 2021 (10 troleibuze) și se vor încheia în septembrie 2021 cu livrarea autobuzelor electrice.

Fiecare autobuz Solaris Urbino 12 va fi echipat cu un motor de 160 kW și cu un pachet de baterii cu o capacitate de 116 kWh. Acestea vor putea fi încărcate și în sistem pantograf, dar și la prize fixe.

Troleibuzele pregătite de Solaris sunt echipate și ele cu o baterie cu o capacitate de 58 kWh. Deși acestea vor fi conectate permanent la rețeaua de curent, bateria va interveni ori de câte ori curentul general va fi întrerupt, astfel încât traficul nu va rămâne blocat.

VEZI ȘI: Transportatorii francezi vor organiza baraje pentru blocarea camioanelor străine

În plus, în contractul semnat cu autoritatea de transport din Lubin, Solaris va instala și patru zone de încărcare rapidă prin pantograf, dar și zece prize cu o putere de până la 40 kW.

Din aceeași categorie...

Back to top button