AnvelopeȘtiri

În sezonul rece, utilizați anvelopele de iarnă marcate cu simbolul 3PMSF!

Începând cu luna octombrie a anului trecut, în anumite state de la nivelul Uniunii Europene au intrat în vigoare legile cu privire la anvelopele de iarnă. 

În multe dintre state europene, anvelopele de iarnă sunt obligatorii și trebuie montate pe turisme, camioane, autobuze și autocare.

În sezonul rece, utilizați anvelopele de iarnă marcate cu simbolul 3PMSF!

Informarea recentă a fost făcută de Continental, unul dintre constructorii care produce astfel de anvelope. Conform producătorului german, în portofoliu, clienții pot găsi anvelope de iarnă pentru camioane, autobuze și autocare cu dimensiuni cuprinse între 17.5 și 22.5 inch.

Pentru a se asigura că anvelopele lor respectă normele în vigoare, clienții ar trebui să aleagă anvelopele cu simbolul 3PMSF.

Acest simbol este aplicat pe flancul anvelopelelor care au trecut un test de aderenţă pe zăpadă. Rezultatul acestui test arată o capacitate sporită a anvelopei respective de a face faţă rulajului pe zăpadă, faţă de o anvelopă care are doar marcajul M+S. Altfel spus, nu doar că veți respecta legea, dar veți fi mult mai în siguranță.

VEZI ȘI: Bosch prezintă la CES 2020 mai multe produse ce utilizează inteligența artificială

Un alt lucru pe care nu trebuie să îl uitați este acela că anvelopele de iarnă inscripționate cu acest marcaj asigură o tracțiune mai bună cu cel puțin 25% față de anvelopele standard pentru camioane, autobuze sau autocare.

Anvelopele de iarnă pregătite de Continental sunt comercializate sub denumirea de Scandinavia și, după cum o sugerează și numele, au fost testate în statele nordice.

Din aceeași categorie...

Back to top button