Știri

In statiile OMV au schimbat cafeaua!

Soferii se pot bucura de acum, alaturi de serviciile premium din statiile de carburant OMV si de experienta unei cafele delicioase. Noua cafea VIVA, o specialitate italiana, obtinuta din boabe atent prajite, astfel incat sa ii ofere un gust inconfundabil.

Confortul si starea de bine sunt esentiale cand vorbim despre asteptarile soferilor. De aceea,  dezvoltam permanent gama de produse, pentru a ne asigura ca le putem oferi clientilor nostri doar servicii de top si o experienta desavarsita. Clientul modern consumator de cafea este pretentios, cu un simt dezvoltat in ceea ce priveste aprecierea calitatii cafelei, dar si a ambientului ce trebuie sa o completeze. O ceasca buna de cafea este simbolul unui moment de bucurie zilnica. De aceea, la OMV acordam o importanta aparte acestor clipe speciale de-a lungul zilei. In fiecare zi servim aproximativ 1,3 milioane de clienti in cele aproximativ 1.400 de statii OMV din noua tari. 30 de milioane de cafele sunt consumate in fiecare an. Am investit ani intregi in desavarsirea universului cafelei VIVA pentru a le oferi intotdeauna clientilor nostri cea mai buna cafea si atmosfera ideala pentru o experienta memorabila, a declarat Klaus Jürgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail.

In statiile OMV au schimbat cafeaua!

Specialitate italiana proaspat prajita
Noua cafea VIVA provine de la renumitii maestri ai cafelei Gimoka, din Italia, din apropierea lacului Como. Cei mai talentati baristas din lume, alaturi de echipa OMV VIVA, au lucrat mai bine de jumatate de an la crearea retetei noii cafele VIVA. Rezultatul este cafeaua VIVA cu aroma italiana perfecta, bazata pe procesul de prajire fina, tipic italian. Boabele au fost atent selectionate si prajite pentru a oferi aroma perfect echilibrata si crema fina a cafelei ideale.

Ultimele luni au fost cu adevarat provocatoare pentru noi toti deoarece am lucrat la rafinarea tuturor detaliilor si nuantelor pe care le implica dezvoltarea aromei si cremei cafelei pe care o oferim acum. Suntem cu totii foarte mandri de rezultat – aroma noii cafele VIVA a impresionat cu siguranta toti clientii si partenerii nostri din statiile OMV in care a fost degustata pana acum, a declarat Alberto Pipan, R&D si Quality Manager Gimoka

O varietate de specialitati din cafea si training permanent al echipei VIVA
Noua cafea VIVA este disponibila de acum, in exclusivitate, in toate statiile OMV. Specialitati variate si delicioase de cafea sunt pregatite pe loc, cu mare atentie, de catre echipa VIVA: espresso, cappuccino, latte macchiato si  multe altele. Desigur, toate deliciile VIVA pot fi  luate si la pachet pentru o calatorie excelenta.
“Expertii nostri in cafeaua VIVA inteleg importanta utilizarii corecte a setarilor aparatelor de cafea, temperaturile corecte, cat si precizia necesara in crearea spumei de lapte perfecte. Toti angajatii din echipa VIVA beneficiaza de traininguri la nivel avansat, asfel incat sa asigure o servire impecabila a specialitatilor din cafea, in fiecare zi. In acest fel, putem garanta ca experienta noii cafele VIVA ii va incanta pe clientii nostri – este pur si simplu experienta optima a cafelei,” puncteaza Dna. Madalina Ene – Gastro Manager in Romania.

Un nou stil de comunicare si o noua promovare
Introducerea noii cafele VIVA este sustinuta de o campanie de publicitate care prezinta universul cafelei VIVA intr-un nou design, de impact. Focusul este brandul VIVA, prezentat in mod sustinut prin oferta de produse si imagini ale lumii moderne a cafelei.

Introducerea noii cafele VIVA reprezinta un pas definitoriu in dezvoltarea continua a rolului de lider in calitate al OMV pe piata de carburanti si raspunde preferintelor consumatorilor entuziasti de cafea, cu gusturi rafinate, care ne viziteaza cu drag zilnic pentru a savura o cafea.

Din aceeași categorie...

Back to top button