Economic

Încă 20 de camioane Mercedes-Benz Arocs pentru Mineralport

Mineralport, cel mai mare furnizor de agregate, asfalt și beton din Oltenia, și-a extins recent flota cu 20 de camioane Mercedes-Benz Arocs.

Compania a început colaborarea cu Mercedes-Benz Trucks România în 2019, prin achiziționarea a 20 de camioane noi. După cea mai nouă achiziție, flota Mineralport a crescut la 84 de camioane, dintre care 78 sunt Mercedes-Benz.

Încă 20 de camioane Mercedes-Benz Arocs pentru Mineralport

Cea mai recentă livrare pentru Mineralport a constat în 10 autotractoare Arocs 4×2 și 10 autobetoniere Arocs 8×4, acestea din urmă cu suprastructuri de 10 metri cubi produse de Putzmeister și Liebherr. Camioanele, achiziționate prin Mercedes Leasing, vor susține creșterea activității companiei.

Autobetonierele noi vor fi folosite la punctul de lucru din Craiova, pentru furnizarea de beton pentru proiectele de construcții din oraș și împrejurimi. Noile autotractoare vor fi utilizate la locația din Oltenița (jud. Călărași), pentru transportul de agregate pe piața din București.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz eEconic, ultimele teste înainte de începerea producției

În anul 2021, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 40%, generată de extinderea capacităților de producție și a operațiunilor comerciale. Creșterea activității a fost susținută de proiecte mari de infrastructură, precum construcția drumului expres Pitești – Craiova.

Principalele operațiuni ale Mineralport sunt producția și comercializarea de agregate minerale, beton și asfalt. Compania deține trei balastiere, două cariere, o dană fluvială pe Dunăre, două stații de betoane și două stații de mixturi asfaltice.

Din aceeași categorie...

Back to top button