Știri

Incendiu de camion pe autostrada A61 din Germania

Autostrada A61 din Germania a fost închisă pentru mai multe ore, în direcția Worms, din cauza unui incendiu de camion. Șoferul nu a fost rănit.

În această dimineață, în jurul orei 03:00, serviciul de pompieri din Frankenthal a fost alertat cu privire la un incendiu de camion pe autostrada A61 din Germania. Primele echipaje de pompieri ajunse la fața locului au confirma că semiremorca a unui ansamblu rutier de 40 de tone era în flăcări.

La scurt timp după intersecția Frankenthal, în direcția Worms, semiremorca unui ansamblu articulat de 40 de tone a fost cuprinsă de flăcări din cauze încă necunoscute. Șoferul a reușit să detașeze capul tractor de semiremorca cuprinsă de flăcări și să-l parcheze la o distanță sigură. În mod fericit, în semiremorcă erau încărcate doar piese metalice în lăzi cu structură de plasă, ceea ce nu reprezenta un risc sporit la incendiu.

Pentru stingerea incendiului, pompierii au folosit măști de oxigen, autospeciale cu țevi C și spumă.

VEZI ȘI: Proteste ale fermierilor și în Spania, Bulgaria și Polonia

Autostrada A61 a fost complet închisă în direcția Koblenz în timpul operațiunilor de stingere, după care traficul a fost dirijat de-a lungul incendiului pe o singură bandă. Brigada de pompieri din Frankenthal a fost prezentă cu șase vehicule și 25 de pompieri. Securitatea la fața locului a fost preluată apoi de departamentul de întreținere a autostrăzilor.

Pompierii din Frankenthal au fost mobilizați cu 6 vehicule și 25 de persoane, la fel ca și serviciile de urgență și poliția rutieră din Ruchheim. Departamentul de întreținere a autostrăzii a fost responsabil de securizarea locului pe măsură ce incendiul a avansat. Poliția investighează amploarea pagubelor materiale și cauza incendiului.

Din aceeași categorie...

Back to top button