ParcariȘtiri

Încep lucrările de modernizare și extindere a parcărilor Kesselhof și Kirchstetten de pe A 1

Vineri, 28 februarie, ASFINAG începe lucrările de modernizare și extindere a parcărilor Kesselhof și Kirchstetten de pe A 1, motiv pentru care acestea vor fi închise până la finalul lunii octombrie 2020.

La finalul celor 8 luni cât vor durea lucrările de modernizare și extindere a parcărilor Kesselhof și Kirchstetten, acestea vor avea, în total, 54 de locuri de parcare în plus pentru camioane.

Încep lucrările de modernizare și extindere a parcărilor Kesselhof și Kirchstetten de pe A 1

ASFINAG derulează lucrări de modernizare, extindere și construcție a unor locuri de parcare noi pentru camioane în cadrul unui program care vizează creșterea siguranței rutiere și asigurarea unor condiții decente pentru șoferii de camion care folosesc parcările de pe autostrăzile din Austria.

Investiția totală pentru extinderea și modernizarea celor două oarcări este de 8 milioane de euro.

ASFINAG a reușit să modernizeze 54 de zone de parcare din Austria, toate fiind dotate cu toalete și dușurui și alte facilități pentru șoferi.

În plus, acestea sunt supraveghate video, camerele fiind conectate cu centrala de supraveghere ASFINAL din Viena-Inzersdorf. De acolo se pot alerta toate forțele de intervenție în caz de necesitate.

VEZI ȘI: Șofer român condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru trafic de droguri în Marea Britanie

Obiectivul ASFINAG, operatorul autostrăzilor și drumurilor expres din Austria, și-a propus să ofere șoferilor condiții confortabile pentru ca aceștia să poată opri în condiții de siguranță totală pentru efectuarea perioadelor de odihnă conform legislației în vigoare.

Investițiile în reabilitarea și extinderea parcărilor au fost accelerate în urma unor studii în ceea ce privește siguranța rutieră, care au confirmat că un șofer obosit se comportă exact ca unul care a consumat alcool și poate provoca oricând accidente tragice.

Din aceeași categorie...

Back to top button