Incepand din aprilie 2015, clientii IDS pot plati electronic taxele rutiere

Incepand din aprilie 2015, clientii IDS pot plati electronic taxele rutiere

IDS gaseste in mod constant solutii noi pentru a oferi clientilor un nivel chiar mai bun de securitate si control in cele 600 de puncte de alimentare pentru camioane, pozitionate strategic in Europa.

In ceea ce priveste securitatea, IDS nu lasa nimic la voia intamplarii. A fost primul furnizor de carburant care a lansat un card inteligent de carburant, fara contact, cu cip RFID (Radio-Frequency Identification – identificare prin frecventa radio) si numar personal PIN. Cu ajutorul acestor carduri fara contact tranzactiile se efectueaza mai rapid si chiar mai sigur. Fiecare tranzactie este supusa unei verificari de autorizare online si o echipa de securitate este disponibila nonstop, in eventualitatea in care este necesara blocarea cardului unui sofer.

Incepand din aprilie 2015, clientii IDS pot plati electronic taxele rutiere

In ceea ce priveste controlul, clientii IDS sunt la conducere. Prin intermediul site-ului web, clientii pot gestiona, bloca sau seta cantitatea maxima de carburant care poate fi alimentata in orice moment, pentru fiecare card si punct de alimentare. De asemenea, pot vedea orice tranzactie efectuata oriunde in retea. IDS furnizeaza un serviciu care garanteaza un nivel maxim de informatii si transparenta pe tot parcursul operatiunii clientului de alimentare cu carburant.

Plata electronica a taxelor rutiere
Pe langa faptul ca este un lider de piata in privinta securitatii si controlului, IDS se asigura, de asemenea, ca cerintele clientilor sunt indeplinite in intregime, facand tot posibilul pentru a le oferi acestora gama completa de servicii de care au nevoie. De aceea, IDS a introdus un serviciu care face posibila plata electronica, fara numerar, a taxelor rutiere. Aceasta este o alta solutie prin care clientii IDS primesc tot ceea ce au nevoie cand sunt in deplasare.

Incepand din aprilie 2015, clientii IDS vor putea organiza platile pentru taxele de autostrada in toata Europa, o solutie convenabila care asigura controlul asupra platilor securizate. In acest scop, IDS a ales sa colaboreze cu o companie-partenera, Plose, un furnizor de elita de sisteme de plata a taxelor rutiere din Europa. Prin parteneriatul cu Plose, IDS ofera clientilor oportunitatea de a colabora cu cei mai buni furnizori de carburant si sisteme de plata a taxelor rutiere, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si valoarea, precum si flexibilitate maxima la efectuarea alegerilor.

Acest parteneriat ofera clientilor IDS urmatoarele avantaje:

  • acces direct la principalii concesionari si colectori de taxe rutiere din toata Europa;
  • tarife si conditii competitive;
  • control complet asupra proceselor reale, platformelor IT si facturarii;
  • personal multilingv profesionist, eficient si amabil;
  • nu sunt necesare avansurile in numerar pentru soferi.

Acest sistem de plata a taxelor rutiere fara numerar este inca o dovada a faptului ca utilizarea serviciilor IDS este simpla, convenabila si, mai mult decat orice, fara probleme.

Follow #infotrucker